الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی حرفتو قبول دارم واقعا ما هممون بچه های زرنگ مدرسه های خودمون بودیم و تو تیزهوشان شدیم بچه های م ...
چی بگم من که اونجا معدل زیر ۱۹.۹۰ نداشتم همیشه جز سه معدل اول رشته بودم از هفتم تا ترم اول دوازدهم عکساش هم هست اگر خواستید بفرستم هشتم و یازدهم هم هر دو ترم کامل ۲۰ شدم. الان معدل نهایی امتحانات نهاییم ۱۹.۵۱ شده واسه کنکور درحالی که یه بچه ار مدرسه معمولی معدل امتحانات نهاییش از من بیشتره.بچه ها تو این مدارس مغرور میشن و فکر میکنن از بقیه خیلی سرن و تلاششون کم میشه درحالی که بچه ها تو مدارس عادی فکر میکنن تیزهوشان چه خبره خودکشی میکنن اینقدر میخونن و این همون بدبختی که یه سمپادی رو نابود میکنه
چی بگم من که اونجا معدل زیر ۱۹.۹۰ نداشتم همیشه جز سه معدل اول رشته بودم از هفتم تا ترم اول دوازدهم ع ...
نمیدونم شما کدوم شهرین ولی واقعا اینطور نیست درسته ما روحیه مون خراب میشه ولی دانشگاه ها رو نگاه بکنین اکثرا سمپادی هستن بطوریکه بچه ها اصن همومیشناسن و واقعا فرق هست بین گسی که باهوشه و کسی که هوش نداره و همه چیز هم نهایی نیست بچه های سمپادی کنکور رو چنان میزنن که بچه های عادی خوابشم نمیتونن ببینن
نمیدونم شما کدوم شهرین ولی واقعا اینطور نیست درسته ما روحیه مون خراب میشه ولی دانشگاه ها رو نگاه بکن ...
بعید میدونم سمپاد کرمانشاه بد باشه ولی ما که ندیدیم بچه های مدرسمون همه تراز کنکور ۱۲۰۰۰ هزار بعد معدل ۷۰۰۰ نهایت آزاد میارن .اینا همش حرفه اگر همه سمپادی بودن پس این مدارس غیرانتفاعی الکی هر سال کلی قبولی میدن؟