2777
2789
عنوان

بنظرتون حرف من خیلی بد بود یا نه😔

164 بازدید | 21 پست

با مامانم بحثم شد می‌دونم تقصیر منه 

بعد اون گفت از دختر فلانی یاد بگیر ببین هیچوقت مادرشو اذیت نمیکنه بعد منم حرصم در اومد گفتم توام از مادر اون یاد بگیر توام هیچوقت مثل اون نمیشی 

من بدون هیچ قصدی این حرفو زدم فقط بخاطر اینکه منو با اون طرف مقایسه کرد منم حرف خودشو به خودش برگردوندم 

بعد دلش شکست گفت ایشالا من بمیرم محتاج همونا بشی و یه آدم خوب بیاد گیرت و اونا بزرگت کنن 😑

خب اول اون خودش اون حرفو زد منم حرف خودشو به خودش برگردوندم بنظرتون حق با من بود یا مامانم ؟؟؟

الان دارم میمیرم از عذاب وجدان میترسم نفرینش بگیره😔

هر روز دلشو میشکنم اونوقت بعدش پشیمون میشم با خودم میگم قول میدم دیگه تکرار نکنم ولی نمیتونم و یادم میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر هر روز دلشو شکستم و باز معذرت خواهی کردم دیگه براش تکراری شده اهمیتی نمیده

خب نشکن مگه مجبوری  هر وقت  حرفی در این مورد زد جوابشو نده 

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒