2777
2789

کدومش بهتره نظرتون خوبه 

من خودم دوست دارم خودم پولدار باشم خودم خونه ماشین و حساب بانکی پر پول داشته باشم ، خودم موقعیت اجتماعی و شغل پر پرستیژ داشته باشم و یکی از دلایل اصلی که میرم دانشگاه همینه شغل داشتن🥹

و به نظرم افتخار اینه که خودت پزشک باشی نه که شوهر پزشک باشه، خودت پولدار باشی نه که شوهرت پولدار باشه چون اون واس خودش پزشکه نه تو 😅

یه فکت جالب خوندم ک نوشته بود به شوهر پولدار فک نکن به این فک کن که اگه عشقت بی پولم باشه باز برای رفاه بیشتر تو تلاش کنه و با اون یه قرون ته جیبش بهترین ها برات باشه

نمیدونم دلایلی ک گفتم تا چند حدی براتون قابل قبوله اما دوست دارم بدونم شما کدوم رو بیشتر می پسندید ❓️

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر دو

آره اینم خوبه

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

به نظر من فقط مهمه ک من و تو بینتون نباشه .. پول من و پول تو نباشه ... فرقی نداره کدوم بیشتر داره مهم اینه ک همدیگرو تو همه چی شریک بدونید نه فقط مسائل جنسی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
به نظر من فقط مهمه ک من و تو بینتون نباشه .. پول من و پول تو نباشه ... فرقی نداره کدوم بیشتر داره مه ...

اینم درست اما آدم از این میترسه که به بهانه شاغل بودن زن ،مرد نفقه نده و خرج مخارج رو نده 

تو اطرافیان داشتیم مرده پول زنش رو می‌گرفت میداد ب زن صیغه ایش 

آدم از این نگرانه و گرنه چ اشکال داره زندگی زندگیه دیگه

به نظر من فقط مهمه ک من و تو بینتون نباشه .. پول من و پول تو نباشه ... فرقی نداره کدوم بیشتر داره مه ...

این مورد خیلی کم پیش میاد 

تو حرف اره مال من وتو نداره 

ولی اگه در واقعیت دوتا خونه داشته باشه ومحترمانه بره یکی رو بنام خانمش کنه ،قبوله 

اینم درست اما آدم از این میترسه که به بهانه شاغل بودن زن ،مرد نفقه نده و خرج مخارج رو نده تو اطرافیا ...

پول زیادی یه سری ها را بی جنبه میکنه حالا هرکس به نوعی. باید بگی خدایا تا حدی که ظرفیتش را داریم بده

اینم درست اما آدم از این میترسه که به بهانه شاغل بودن زن ،مرد نفقه نده و خرج مخارج رو نده تو اطرافیا ...

پس ادم درست مهم تره تا شغل و پول ... ادم درست رو پیدا کنید ... بهتره قبل ازدواج حتما چندین جلسه مشاوره برید

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
پول زیادی یه سری ها را بی جنبه میکنه حالا هرکس به نوعی. باید بگی خدایا تا حدی که ظرفیتش را داریم بده

آره خب اینم هست

اما یه تاپیکی خوندم قلبم شکست طرف بخاطر پول میخواست زن آدم ۶۰ ساله بشه دلیلشم فقط پول طرفه بود

شاید اگه اون زنه نیاز مالی نداشت اینکارو نمیکرد

نمیدونم پول یه سری ها رو بی وجدان میکنه یه سری ها هم با جنبه 

آره خب اینم هستاما یه تاپیکی خوندم قلبم شکست طرف بخاطر پول میخواست زن آدم ۶۰ ساله بشه دلیلشم فقط پول ...

کلا دنیا سختی داره. این نیست بگی اون که پولدار پس خوش، ممکن اونم درگیر بیماری لاعلاج باشه و... 

هرکس مشکلات خاص خودش را داره