دوستان گلم کسی قبلا توزندگی شما بوده باشه و الان نباشه . شما هم پذیرفته باشید همه چی تمام شده منظورم اینه که دیگه شماره رو حذف کرده باشید و پیگیر طرف نباشید و اصلا در موردش حرف نزنید ولی تو ذهنت هست و گاهی تو ذهنت بهش فکر کنی چکار کنی که رها بشی ازش
زمان ببر. با خودت رو راست باش. اگه فکر کردن بهش اذیتت میکنه، هر وقت ذهن میره سمتش، یه کاری دیگه انجام بده تا حواست پرت بشه. کم کم کمتر بهش فکر میکنی. همه چیز زمان میخواد.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!