هانیه_تاااجی مدیر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 465 عنوان چرا بعضی پولدارا اینطوری لباس میپوشن ❓️😕 | مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 64 پست 1404/04/18 | 10:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
totfarangikhanom عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 اینا که پولدار نیستن، پولدار واقعی از دوربین و نمایش ظاهری دوری میکنه. فقط تو بالا شهر، تو بهترین مح ... یه جاهایی هستتتت تو این دنیا که ما همیشه ازش محرومیم😃رفته بودیم خیابون فرشته خونه ی یکی از اقوام مونتوی کااااخ زندگی میکرد کاااخ درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
36baranbahari عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 344 خب اینا خودشون میدونن لباساشون افتضاحه ولی از عمد میپوشن برای دیده شدن بیشتر همینکه همه جا اسم و عکسشون باشه زیر پستهاشون کلیییی کامنت باشه حتی فحش و توهین همه جا درمورد لباس و تیپشون حرف بزنن براشون بزرگترین موفقیت هست چون بیشتر دیده میشن
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59571 فقط اون قیافه نصفه نیمه و میمونی نوید از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
اسمان_مهتابی عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 4878 حالا من همینا رو بپوشم فک میکنن از توی سطل اشغال در اوردم 😂😂😂
storesima عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 1761 اتفاقا دیشب داشتم لباسای عجیب غریب مراسم مت گالا رو می دیدم اصلا چرا باید همچین مراسم مزخرفی وجود داشته باشه انقد بهشون خندیدم چقد مزحکن
اسم_ندارم_بتوچه_اخه عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 4226 این دو تا یکم ... عجیبن برامقضاوت نباشه ها _تعلیق
sanazeinaki عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1617 اندامش مزخرفه مثل پسرا می مونه لباساشم زشته منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!!
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 6854 آره یه عالمه لباس ارزون و درپیت شومیزی دکمه دار🤢😐مانتو های مزونی چند سال قبل خیلی قشنگتر بود دقیقا غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17714 اینو شوهرش ک خدای خز پوشیدن ایرانن هم خودشون زشت و نچسپن هم استایلشون کلا از رده خارجن قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
farvardin_dokht عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 3170 دوست دارن استایل جدید بزنن و مد کننبلد نیستن میرینن