2777
2789
عنوان

قد و وزن کم بچه یکساله

160 بازدید | 16 پست

پسرم با وزن 2650و قد 48به دنیا اومد 

الان قدش73,

و وزنش8800

خیلی نگرانم 

آیا کسی بوده مشابه شرایط پسر من و الآن بچش رشدش خوب باشه؟

کَس را به خود از رخ گشاده, گستاخ مَکن نیازموده.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن معمولیه نگرانی ندارع .پسر هفت ساله ی من بر حسب استاندارد ها باید الان بین۲۳تا۲۵کیلو باشه یا بیشتر ولی ۱۷کیلوعه ریزه س بعضی چیزا ژنتیکیه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

ن معمولیه نگرانی ندارع .پسر هفت ساله ی من بر حسب استاندارد ها باید الان بین۲۳تا۲۵کیلو باشه یا بیشتر ...

یادتونه پسرتون اوایل قد و وزنش چطور بود الان قدش چطور 

ن معمولیه نگرانی ندارع .پسر هفت ساله ی من بر حسب استاندارد ها باید الان بین۲۳تا۲۵کیلو باشه یا بیشتر ...

پسرتون متولد چ سالیه؟قدش چنده؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
یادتونه پسرتون اوایل قد و وزنش چطور بود الان قدش چطور

قدش ۴۸بود وزنش دو کیلو نارس بدنیا اومد هفته ۳۳

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

متولد ۹۷ قدش ۱۲۱

قدش خوبه .خدا حفظش کنه.پسرا یهو رشد میکنن.پاییز کلاس دوم میره؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
زیر نظر دکتر قطره زینک مولتی همه چی

خوبه پس نگران نباش غذای پروتیینی بهش بده سوپ گوشت کن آبش بده بخوره در هفته یک بار سیب زمینی له شده بهش بده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خوبه پس نگران نباش غذای پروتیینی بهش بده سوپ گوشت کن آبش بده بخوره در هفته یک بار سیب زمینی له شده ب ...

هر روز تخم مرغ 

گوشت 

آب قلم 

همه چی میدم