2777
2789

ازخانه ی بهداشت محلتون سوال کن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه هروقت بزنه شش ساله اش که تموم شد

من پسرم آخره شهریور ۶سالش میشه

اردیبهشت بردم زدم براش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دخترم نزدیک۷سالشه بردم نزدن گفتن فعلا واکسن نیست

دیگه واکسنی نیس باید از فروردین تا اخر اردیبهشت میزذین براش بعد سنجش

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من پسرم آخره شهریور ۶سالش میشهاردیبهشت بردم زدم براش

من زودتر بردم گفتن شش ساله اش باید تموم بشه دوباره بردم😅

هفته دیگه واکسن دوماهگی دارم دوباره روز از نو 😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من زودتر بردم گفتن شش ساله اش باید تموم بشه دوباره بردم😅هفته دیگه واکسن دوماهگی دارم دوباره روز از ...

عه نگفته بودی خانوم

مبارکه 🥰🥰🥰♥️

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عه نگفته بودی خانوممبارکه 🥰🥰🥰♥️

مممنونم عزیزم ❤️

تاپیک زدم 😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مممنونم عزیزم ❤️تاپیک زدم 😅

یه بار تاپیک زدی منم تگ کن

هیچ قسمتم نشده بیام تاپیکات عزیزم🥰

یه بار تاپیک زدی منم تگ کنهیچ قسمتم نشده بیام تاپیکات عزیزم🥰

الان اونجا تگت میکنم اگر شد دوستم سه چهار تاپیک آخرم درباره نی نی هست