2777
2789
عنوان

نمیدونم جاریم چه مرگشه

414 بازدید | 43 پست

اول بگم ک منو جاریم از تو تیر طایفه شوهرم فقط این شهریم خانواده هامون همشون یه شهر دیگ ک فاصله زیادی داریم باهاشون

آخرای بهمن زایمان کرد جاریم

رفتم پیشش بیمارستان

یه بار کمپوت و چیز میز بردم

باز فرداش رفتم براش سوپ بردم با اینکه بچه کوچیک داشتم 

چون سز بود سه روز اون تو بود 

باز بهش گفتم چند روزی میام خونتون مراقبت بشم گفت نه ممنون خاهرام هستن نیا

خلاصه منم چون هرسال قبل عید میریم شهرمون

اون گفت ماهم میاییم

من ده روز بعد زایمانش رفتم شهرمون ب شوهرم گفتم گناه داره تازه زایمان کرده نریم 

بزار بیاد شهرمون میریم برای دیدنش و کادوش

خلاصه دو سه باری زنگش زدم

ولی جاریم نیومد

مادرشوهر و جاریای دیگم و خاهرشوهرامم گفتن هر وقت اومد کادوشو میدیم منم گفت اره

من رفتم شهرمون پسرم اونجا ادامه درسشو خوند ینی دوماه هم بخاطر پسرم موندم اونجا

و الان ده روزه اومدیم 

شوهرم هفته پیش زنگ زد داداشش گفت هلنا میگ میخام بیام دیدن بچه ما بعد شام میاییم خونتون

ب شوهرم گفتم نزاریم زحمت شام رو بکشن بچش کوچیکه بعد شام بریم در حد چایی

خلاصه گفتیم داداشش گفت باشه

از قبل وسایلاشو خریده بودیم

رفتم حموم و....  باز داداشش زنگ زد ک امیر نیایید هر وقت رفتین شهرمون همو میبینن!!!!!! 

من تازه از شهرمون اومدم رفت سال حدید برم چون دوره!!! 

ما هم نرفتیم

و البته قبلا هم اصلا رفت و امدی نداشتیم

نه ما میرفتیم نه اونا میومد ولی آشتی بودیم

من خیلییییییی ناراحت شدم

ینی چی میگن نیا؟ گفتم منم کلااا دیگ کادوشو نمیدم وقتی یه بار خاستم ببرم مارو برگردوندن چرا باز ببرم

جاریم برای دوتا بچه هام کادو آورده خاستم ببرم ک گفتن نه نمیدونم چرا بخدا نمیدونم

قبلا استوری هامو میدید لایک میکرد الان دیگ لایک نمیکنه

بخدا نمیدونم چشونه

بیا می‌خوام حرفایی که درِ گوشِت باید می‌زدم رو بزنم.🥺می‌دونی بدبخت‌ترین عضو بدنم کجاست؟🙁شاید با خودت بگی قلبش، ولی نه، قلب من تکلیفش مشخصه، اون تورو می‌خواد خیلی راحت.🙂🙂بدبخت‌ترین عضو بدن من مغزمه، اون مدام می‌گه خفه‌شو، ازش دورشو بهش فکر نکن.🥲اما وقتی عکستو می‌بینه نرم می‌شه، گم می‌شه می‌پیچه به خودش، وقتی موزیکی می‌شنوه یاد تو میفته تصورت می‌کنه، می‌گه این همونه...😊مدام و مدام تو دوراهی منطق و احساسات.💔💔🙂💔

جاریه جاریه 

این کارها رو نکنه جاری نیست

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفی چیزی نگفتی مثلا درمورد قیافه نی نیش نظر ندادی ک شبه کیه شاید کاری کردی از نظر خودت اوکی بوده ولی اون بدل گرفته.. در کل خودتو زیاد درگیر جاری نکن ..جاری همینه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

این دقیقا جاری منه 

تازه از من خودش هیچ کاری برا آدم نمیکنه ولی از همه توقع داره 

تازه زایمان کرده کسی از فامیل شوهر نرفت دیدنش میگه چرا نیومدن محل نمیدن یکی نیست بگه مگه خودت برا اونا رفتی که توقع داری اونا بیان 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

به نظر من یکم حق داره چون تا ۱۰روز بعداز زایمانش توخونه بوده وشماهم تو شهرتون میتونستی بری ببینی فکر کن اواخر بهمن زایمان کرده الان بچه اش ۴ماهشه هنوز نرفتین خونه اش که ببینینش در حالی که برا دوتا بچه اتون هم اومده

همون یه مرگیش هست محل نده ،بی تربیت هستن این مدل آدمها و پرتوقع

والا

بیا می‌خوام حرفایی که درِ گوشِت باید می‌زدم رو بزنم.🥺می‌دونی بدبخت‌ترین عضو بدنم کجاست؟🙁شاید با خودت بگی قلبش، ولی نه، قلب من تکلیفش مشخصه، اون تورو می‌خواد خیلی راحت.🙂🙂بدبخت‌ترین عضو بدن من مغزمه، اون مدام می‌گه خفه‌شو، ازش دورشو بهش فکر نکن.🥲اما وقتی عکستو می‌بینه نرم می‌شه، گم می‌شه می‌پیچه به خودش، وقتی موزیکی می‌شنوه یاد تو میفته تصورت می‌کنه، می‌گه این همونه...😊مدام و مدام تو دوراهی منطق و احساسات.💔💔🙂💔

چقدر بی ادبانه رفتار کردن تو شهر غریب دوتا برادر عوض اینکه بچسبین بهم هی رفت آمد کنید تنها نمونید ای ...

دقیقا بخدا

جاریه جاریه این کارها رو نکنه جاری نیست

بخدا نمیدونم چشع

حرفی چیزی نگفتی مثلا درمورد قیافه نی نیش نظر ندادی ک شبه کیه شاید کاری کردی از نظر خودت اوکی بوده ول ...

اصلا من بچشو ندیدم ک بخام نظر بدم 

بچش تو دستگاه بود گفتم برم دیدنش جاریم بهونه آورد نزاشت برم ببینمش

به نظر من یکم حق داره چون تا ۱۰روز بعداز زایمانش توخونه بوده وشماهم تو شهرتون میتونستی بری ببینی فکر ...

چون من دوتا بچم شهرمون زایمان کردم ک اونم اونجا بود

بعدشم اونم تو بچه اولیم ک زایمان کردم تو شهر غریب تنها گذاشت رفت شهرمون تازه بهشون گفتیم با هم بریم من تجربه ندارم کم سنم باز نموندن رفتن 

دیگه وقتی نمیخواد چکارش کنین؟

نمیرم دیگ

چون کادو اورده واسه بچه هات، کادوش رو‌بده شوهرت یه وقت ببره در خونه به داداشش بده بگه ایشالا سال دیگه شهر خودمون همدیگه رو میبینیم و خداحافظی کنه برگرده.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••