2777
2789

متاسفم عزیزم چه شرایط سختی رو پشت سر گذاشتی.. خدا رحمت کنه برادر و نامزدت رو.

اگر نگاه واقع بینانه داری به خودت، و میدونی که از پسش برمیای، بجنگ و بمون و بخون برای رویات. به چیز دیگه ای هم فکر نکن. 

البته حتما برو مشاور و ازش بخواه بهت روشن بگه توی چه وضعیت رتبه و درسی هستی. 

اگرم میبینی وضعیت تغییری نخواهد کرد میتونی بری دانشگاه و رویات رو از نو بچینی. این راه در حال حاضر نقد هست برات. دم دستته. تو مشتته.  میتونی یه برنامه جدید بچینی، میتونی یه رویای در راستای رشته ت بچینی و بری سمتش. 

یه نکته ای رو در نظر بگیر همیشه توی زندگیت، " هر چیز که پیش آید خوش آید" چه تو یکسال بمونی و قبول بشی برنده ای، چه یک سال بمونی قبول نشی. چون هر چیزی که برات رقم بخوره قطعا خیر و صلاح تو هست. چه حتی امسال بری دانشگاه.. خدا رو چه دیدی شاید موفق تر بودی توی پیرا. 

یه کاغذ بردار، روشن و واضح خواسته هات رو بنویس. یه دید روشنی از خودت دستت میاد. بعد تصمیم بگیر. 

کلمه ی " میشکنم" یعنی چی. مگه دختر لوسی هستی!؟ لوس نباش. پوست کلفت باش. هر چیزی برات پیش بیاد خوبه. خط کشی های مغزت رو عوض کن. صفر و یکی به هیچ چیزی نگاه نکن. قوی باش دختر ِخوب. با زندگی باید منعطف باشی. از من ۳۱ ساله به توی فسقلی نصیحت😊 اگه گوش نکنی بعدش که ۳۱ سالت بشه میگی ای بابا اون خانومه گفت بهما‌.

متاسفم عزیزم چه شرایط سختی رو پشت سر گذاشتی.. خدا رحمت کنه برادر و نامزدت رو.اگر نگاه واقع بینانه دا ...

ممنون عزیزدلم،خواهری کردی برام،زنده باشی همیشه♥️♥️♥️

به امید بهتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.