یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیدم شوهر میگه همسایه س حالا بومی محل هستیم بیشتر خونها مرتب مستاجر عوض میشه گفت همسایس گفت اسنپ ب ...
چرا خودش نگرفته
همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبیهایت ممنونم،تو مهربانترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم... 🩷Ĥ🩷
منم تو خاب و بیداری بودم گفتم چرا خودش نمیگیره شاید موضوع امنیتی باشه نگیر برات مشکل پیش میاد بعد که اومدم دم در دیدن یه دختره حدود ۲۲ تا ۲۵ ساله فک کنم تنها پشت در خونمونه
گفتم بفرمایید گفت با دوستام آمدیم دو سه تا کوچه اونورتر یه پارتی تولد بعد پسرای آنجا مست بودن و قصد اذیت ما رو داشتن گفتش دو تا دوستام فرار کردن منم بعدش کفشام پوشیدم و از خونه فرار کردم الان یه موتوری سه نفر هستن دنبالم هستن