2777
2789

سال ۹۸ با ی اکیپ گردن کلفت فوق مذهبی که کاملا با من درتضاد اشنا شدم واسه اینکه کمکم کنن تو قبولی ازمون وکالت بعد چند وقت مدیرشون گف باید مانع بشیم و نزاریم به هدفش برسه واسه اینکه حوصله بحث و دعوا رو نداشتم و اینکه قدرت جنگیدن نداشتم نشنیده گرفتم و اونا هیچ کمکی بهم نکردن 

پارسال استادمو محل کارم دیدم کارتشو داد هروقت تصمیم گرفتم واسه ازمون بخونم کمکم میکنه باهاش هماهنگ شدم رفتم دفترش ی جلسه راهنمایی کرد بعد دوبارتماس گرفتم تماس دومشون رو جواب دادن با کلی عصبانیت و دیگه رها کردن و پشتیبانی نکردن 

سال ۹۷ دخترعمو مادرم میدونس حقوق خوندم خودش اومد پیدام کرد ی جلسه رفتم دفترش دوتا جزوه داد گف اینارو بخون هرسوالی داشتی بهم بگو میگم حالا هروقت تماس گرفتم یا سوال پرسیدم یاپیچونده یا نصفه جواب داده یا طاقچه بالا گذاشته یا اصلا اشتباه جواب داده 

اقا من که ازتون کمک نخواستم خودتون میاید پیشنهاد میدید چرا ادامه نمیدید دلیل کمک ادامه دارنبودن چیه من متوجه نمیشم دلیل اینکارا رو اگه کسی میدونه بگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما رو گنده نکن هیچ پ خی نیستن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
زیاد شاید سوال نپرسیدی یا ی جور نشون بدی که گیر و‌نیازمندی بهشون ؟

نه والا از استادم که اصلا سوال نپرسیدم دوباربهش زنگ زدم اولی رو جواب نداد دومی رو هم با اعصبانیت جواب داد 

دخترعموم ک درکل نهایت ازسال ۹۷ تا الان ۱۰ بار زنگ زدم سرجمع 

اون اکیپم که کلا به همه پاسخ میداد الا من !

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40