2777
2789

آدم های سمی رو از زندگیتون حذف کنید آدم عایی که دخالت زیاد می‌کنن فصولی میکنن نظر میدن سعی میکنن بجای شما تو زندگیتون تصمیم بگیرن و زندگیتون رو سعی دارن خراب کنن سعی کنید هیچوقت برای کسی نوکری و کارگری نکنید چون بدترین شغل دنیاست همش تحقیر میشبد توهین می‌شنوید کلی باید حمالی کنید هر روز بدن درد بگیرید تهشم چس مثقال بذارن کف دستتون و امکان پیشرفت نداشته باشید سعی کنید یک مهارت و تخصص پولساز یاد بگیرید و حتی اگه درامدتون روزی صد تومن هم بود ناراحت نشید کم کم پیشرفت میکنید سعی کنید هیچوقت چشمتون به پول یک مرد تو زندگیتون مثل شوهر همسر برادر یا پدر نباشه خودتون پول در بیارید و مستقل بشید و برای خرج هاتون خودتون تصمیم بگیرید سعی کنید همیشه تو قرعه کشی های خانواده شرکت کنید پولتون رو طلا بخرید و تو جاهای مطمئن سرمایه گذاری کنید و پس انداز کنید و  پادشاهانه هم زندگی کنید و حسرت هیچ چیزی ندارید تو دلتون بمونه سعی کنید با آدم های معتاد بدبخت و بیچاره و فقیر نگردید که بعدی شما باشید سعی کنید با آدم های موفق و پولدار و با شخصیت بگردید که شما رو بالا بکشن 

همیشه خودتون رو یک ملکه در نظر بگیرید نه یک کلفت تا این تفکر باعث بشه به همون هم تبدیل بشید و سعی کنید یا آدمی ازدواج کنید که پولدار باشه یا شخصیت و مودب و جنتلمن باشه بچه ننه و لوس نباشه مسئولیت سرش بشه و به شما همیشه احترام بذاره و براتون ارزش قائل بشه و نظر شما همیشه براتون مهم باشه و سعی کنید به سلامتیتون خیلی اهمیت بدید و هر چقدر شد براش خرج کنید و سالم زندگی کنید مشروب نخورید سیگار و مواد نکشید و خوراکی های مضر نخورید و سعی کنید پدر مادرتون رو همیشه پیش خودتون و راضی نگه دارید چون تنها کسایی که موقع بدبختی به داد شما میرسن همینا هستند ،سعی کنید از کسی توقع نداشته باشید هیچکس دلش به حال شما نمیسوزه سعی کنید قوی بار بیاید در برابر هر مشکلی فکر خودکشی و بدبختی نکنید 

این ها چیز هایی بود که تو زندگی خیلی بدرد من خورد و یاد گرفتم  گفتم با شما به اشتراک بذارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.