2777
2789
عنوان

دیدی بعضی وقتا بد میاری

42 بازدید | 2 پست

امروز صبح بعد مدت ها پول جمع کردن خاستم رگال بخرم برای اتاقم رفتم ی رگال خوشگل خریدم دو متر طولش بود بعد خونه ما آپارتمانی س طبقه اصلا فکرشو نمیکردم قراره این بلا بسرم بیاد

با کلی ذوق و شوق رفتم خریدم گفتم با ماشین بفرستنش لباسامو بچینم نمیدونم چرا ذوق داشتم مثل بچه ها من برای کوچیک ترین چیزا همیشه ذوق میکنم ..بگذریم وقتی وانت بار اومد در خونه رگال رو گفتم بزاره تو حیاط تا شب ببرمش تو اتاق 

اقا شاید هرکاری کردیم نشد از راه پله ها یا آسانسور بالا بره نرفت ک نرفت 🫥🫥پهن بود رگال درب ضد سرقت نمیذاشت بره بالا شوهرم گفت بریم از تراس ببندیم ب طناب بیاریمیش بالا😐😐😐گفتم دیوونه نشو نمیشه میگفت /کاریت نباشه تو من میارم نزاشتم چون مطمئن بودم نمیشه گفت خوب میریم کوچه پشتی خونه میبدیم ب طناب از پشت بوم میکشیم بالا 🫥🫥🫥🫥😂😂گفتم این ایده بهتره بریم اقا چشمتون روز بد نبینه 

اقا شاید هرکاری کردیم نشد از راه پله ها یا آسانسور بالا بره نرفت ک نرفت 🫥🫥پهن بود رگال درب ضد سرقت ...

بعدش رفتیم از پشت بوم بستیم ب طناب مثل این دیوونه ها و کم عقل ها کشیدیم اومد بالا خیالم راحت ک میبریمش پایین تو اتاق اومدیم دوباره از راه پله ببریمش بازم نشد ک نشد 🫥 طبقه هاشم افتاد شکست🫤☹️☹️مجبور شدیم بزاریم بالا بمونه 🫥🫥فردا از وسط برش بدیم دوباره جوشش بدیم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐نمیدونم چرا اینقدر کم عقلی کردیم 🤣🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.