2777
2789
عنوان

زندگی یک پرستار

200 بازدید | 14 پست

وسط یه شیفت سخت کاری، یهو جوری کمرم درد میگیره و زیر دلم تیر میکشه نفسم بند میاد از درد ولی باید اصلا به رو خودم نیارم... بعد همراه بیمار میاد میگه چرا قوری خالیه، چرا ماست نیاوردند، چرا این وری میخوابم خوابم نمیبره،. ...دلت میخواد بشینی کف زمین عر بزنی ... خدایی چه جوری دلتون میاد منه حامله سه دور یه راهرو رو تا ته برم و بیام ساعت یک شب فقط واسه این سوالای مسخرتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه والا ما نگفتیم پرستار شو

پرستارا که پرستارن به کنار

ولی شمام وظایف پرستار و سایر کارکنان بیمارستان رو مطالعه کنین

این حجم از عدم اطلاعات عمومی برای یه شخص بزرگسال جلوه خوبی نداره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

همه مشاغل سختی دارند یاد خودم افتادم سر کلاس پریود شدم نمیشد کلاس را رها کنم کمی به زنگ مونده بود خوشحال بودم الان میرم سرویس زنگ خورد والد دانش آموز اومد منو به حرف گرفت نه تونستم استراحت کنم نع ناهارم رو بخورم فقط دو دقیقه رفتم سرویس اوضاع را سر و سامون دادم برگشتم سر کلاس با درد شدید شکم و کمر لبخند زدم و درس دادم بچه ها هم که کلا انگار حس و حال آدم را درک می‌کنند وقتی حال نداری شیطون تر میشن

همه مشاغل سختی دارند یاد خودم افتادم سر کلاس پریود شدم نمیشد کلاس را رها کنم کمی به زنگ مونده بود خو ...

من حتی مجبور شدم برم خونه لباس عوض کنم. وای وای ولی🤣🤣🤣 خیلی بد شد. یهویی و ناگهانی شد

طرفدار حق و عقلانیت💙 

من حتی مجبور شدم برم خونه لباس عوض کنم. وای وای ولی🤣🤣🤣 خیلی بد شد. یهویی و ناگهانی شد

همه اش فکر میکنم اگر برم مدرسه پسرانه و مشکلی برام‌ پیش بیاد 🫠 البته همیشه تو کیفم و کمدم پد دارم ولی فکرش هم ترسناکه

همه اش فکر میکنم اگر برم مدرسه پسرانه و مشکلی برام‌ پیش بیاد 🫠 البته همیشه تو کیفم و کمدم پد دارم و ...

من حتی دوران مدرسه خودم هم اینجوری نشده بود 

اما این سری وقتی پاشدم کلا همه جا رو خون گرفت:) 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

یا خداشما پرستارا همینجوریش اعصاب معصاب ندارین،چه برسه حامله هم باشین.یه بار ما از شماها روی خوش ندی ...

نه همه اشون هم بی اعصاب نیستن پرستار مهربون هم کم نداریم ایشونم بارداره طفلک صبرش کم شده بعضی همراه ها هم واقعا اذیت می‌کنند کلا آدم همه جوره هست سخته مشاغلی که با آدم ها تعامل دارند چون سطح فرهنگ و برخورد آدم های مختلف متفاوته