من خیلی تنهام.دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم.فقط زنده هستم و دارم نفس میکشم.میدونم خودکشی راهش نیست.ولی فقط میخوام بمیرم.دیگه نباشم.آدم زنده ای که زندگی نمیکنه چه فرقی داره بمیره یا زنده بمونه؟ آخرش هم همینه.زندگیه من همینه.ناراحتی اعصاب داره منو زجرکش میکنه میخوام یهویی بمیرم.خسته شدم.همبیماری هم تنهایی هم اینکه دلخوشی ندارم.
من شنیدم کسی که براش تعیین شده باشه مثلا ۷۰ سال زندگی کنه و مثلا ۲۰ سالگی خودکشی کنه ، بقیه ی این ۵۰ سال روحش توی این دنیا می مونه و بیشتر از زنده بودنش اذیت میشه و عذاب میکشه
اگه اینطوری باشه واقعا تصورش سخته
اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی از آدمها تو مقاطعی از زندگیشون به این مرحله میرسن اما مدیریتش میکنن و عبور میکنن ازش. ببین، اگه دلخوشی نداری برای خودت دلخوشی بساز! ورزش کن هدف گذاری کن حتی هدفهای کوچیک بهت کمک میکنه از این حال و هوا بیای بیرون
یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
از کجا میدونی با خودکشی ادم راحت میشه و اوضاع بدتر نشه؟ اگه یه درصد این چیزها که راجع به خودکشی میگن درست باشه آدم تو عذاب ابدی میره اوضاعش چند برابر بدتر میشه