2777
2789
عنوان

دوباره دارم به خودکشی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 43 پست

فکر‌میکنی فقط تنها تو هستی ک اذیت میشی باور کن همه ی دردایی تحمل میکنن باور‌ کن شاید چند هزار برابر تو اذیت میشن

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

من شنیدم کسی که براش تعیین شده باشه مثلا ۷۰ سال زندگی کنه و مثلا ۲۰ سالگی خودکشی کنه ، بقیه ی این ۵۰ سال روحش توی این دنیا می مونه و بیشتر از زنده بودنش اذیت میشه و عذاب میکشه

اگه اینطوری باشه واقعا تصورش سخته

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حس کردم یلحظه تاپیکو خودم زدم😢🫂

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

خیلی از آدمها تو مقاطعی از زندگیشون به این مرحله میرسن اما مدیریتش میکنن و عبور میکنن ازش. ببین، اگه دلخوشی نداری برای خودت دلخوشی بساز! ورزش کن هدف گذاری کن حتی هدفهای کوچیک بهت کمک میکنه از این حال و هوا بیای بیرون

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

گفتم عزیزم.تنهایی.بیماری.دلم خوش نیست.

از کجا میدونی با خودکشی ادم راحت میشه و اوضاع بدتر نشه؟ اگه یه درصد این چیزها که راجع به خودکشی میگن درست باشه آدم تو عذاب ابدی میره اوضاعش چند برابر بدتر میشه