2777
2789

راستش خیلی برام جالب بود

دو نفر هم سن هم با دید و واکنش متفاوت 

دو تا زن بودیم ،هر دو سرم ویتامین زده بودیم 

شوهرامون کنارمون نشسته بودن

تخت بغل صداشون میومد

از اول تا آخر شوهره با زنه حرف میزد

آخرش هی میپرسید ‌عرق سرد نداری؟تپش قلب نداری؟

من این تخت کناری بودم

عرق سرد داشتم 

تپش قلب داشتم 

اما شوهرم ازم سوالی نمی پرسید 

فقط ساکت نشسته بود

در عوض چند دقیقه پیش

تو داروخونه کلی شکلک درآورد من زیر ماسکم بهش می‌خندیدم،ازش خواستم یه مولتی ویتامین برام بخره

بدون سوال خرید

..جفت. این مرد ها همسن هم

اما دنیای ابراز علاقه شون متفاوت بود

من راستش به مرد ساکت ولی امن بیشتر احتیاج دارم .. شما چی

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

مجردم ولی فکر کنم دوست داشته باشم ابراز علاقه رو هم تو گفتار بشنوم هم تو رفتار ببینم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابراز علاقه خیلی برام مهمه

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

من دوس دارم هر دو ویژگی رو داشته باشه

نیست

تجربه ثابت کرده 

نمیتونه جفتش با هم باشه

مجردم ولی فکر کنم دوست داشته باشم ابراز علاقه رو هم تو گفتار بشنوم هم تو رفتار ببینم

بعد ها فهمیدم مردی که زبون داشته باشد 

زندگی باهاش سخت تره

بعد ها فهمیدم مردی که زبون داشته باشد زندگی باهاش سخت تره

خب من خودمم زبون دارم😅

فکر نکنم سخت بشه 

آخه سخت از چه لحاظ؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

برای من حتماً باید ابراز کنه نکنه اگر دنیا هم خرجم کنه من حساب نمیارم عاشق محبت کلامی همسرمم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»