2777
2789
عنوان

تجربه سقط جنین

323 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من یک هفته تو سایت و جاهای مختلف دنبال تجربه بقیه در ارتباط با سقط جنین ۱۸ هفته بودم اما هیچ مطلب مفیدی نبود  تصمیم گرفتم تجرمو بنویسم امیدوارم ب درد هیشکی نخوره و کسی این موضوع و سرچ نکنه 💔

اول بگم ک سقط من ب خاطر مشکل ژنتیکی جنین بود و ازمایش امینوسنتز دادم جواب قطعی سندروم دان با درگیری همه سلول ها بود و پزشکی قانونی جواز و معرفی سقط ب بیمارستان داد ،

خودم میخاستم بیمارستان خصوصی برم اما چون شهرمون امکانات پزشکیش محدوده ب توصیه سه تا پزشک رفتم دولتی 

۱۶تیر بعد گرفتن مجوز اومدیم بیمارستان و تشکیل پرونده و بستری تو بلوک زایمان بعد از ساعت دو هر سه ساعت دو تا قرص زیر زبانی میدادن  سری اول حدود یک ربع بعد اثر کرد دل درد مثل پریودی ی کم بیشتر اما قابل تحمل حدود دو ساعت درد داشتم اما بعد کمتر شد و تقریبا از بین رفت تمام مدت راه میرفتم چون ب تسریع فرایند کمک میکنه 

۳ساعت بعد نوبت دوم دوباره دوتا قرص اینبار دردش کمتر از قبلی بود و زودم درد از بین رفت دوباره راه میرفتم 

نوبت سوم دو تا قرص دردش زیاد اما قابل تحمل بود 

نوبت چهارم اینجا دیگه گفتن چیزی نخورم و دردش زیاد شده بود دکتر معاینه کرد از پایین بچه اومده بود پایین اما چون دهانه رحم پوزیشن مناسب رو ب پاییننداشت باز نمیشد تا دفع بشه دردم زیاد بود و دکتر گفت هیوسین زدن برام 

نوبت پنجم قرص ها رسید دوباره دردها برگشتن ایندفعه ب صورت اقباضی و خیلی دردناک سه چهار بار معاینه کردن اما هنوز دهانه رحم باز نشده بود کیسه ابگرم گرفتم ماما گفت مثل حالت دسشویی نشستن بشیم رو تخت نشستم نتونستم زیاد ادامه بدم ب حالت سجده افتادم دردا زیااد بود دوباره ب پشت دراز کشیدم کیسه ابگرم و گذاشتم رو شکمم دردام خیلی زیاد شدن و ۴ونیم صب کیسه اب بچه پاره شد دردام زیاد یود دوباره دکتر مسکن کفت زدن برام ی کم درد اروم شد (دردهایی ک نوشتم همون مث درد پریودی اما خیلی بیشتره همراه کمر درد )چن دیقه بعد دوباره با شدت بیشتر انقباضا شروع شدن حدودده دیقه بعد خونریزی شد و جنین بیرون اومد دردم اروم شد منتظر موندیم جفت هم بیرون بیاد طول کشید ماما گفت دوباره ب حالت دسشویی بشینم ک جواب داد و جفت هم خارج شد 

دوباره چن بار معاینه کردن ک بقایا مونده یا نه چون قسمتی از پرده جنین مونده بود و رحم پر لخت خون بود ساعت ۸ صبح فرستادنم اتاق عمل برای کورتاژ اینجا بیهوشی گرفتم و چیزی متوجه نشدم بعدشم بخش بستری شدم درد خیلی خفیف مث پریودی دارم حال عمومی خوب حال روحی بد 

امیدوارم دامن همه مادرای چشم انتظار زود سبز بشه

و هیچ مادری درد سقط و هیچ وقت درک نکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنین هم تحویل پدر میشه برا دفن

خیلی متاسفم بابت این تجربه تلخ 

منم تجربه دوتا سقط تو سه ماه اول و یه مرده زایی تو ۲۷ هفته دارم ولی جنین ۲۷ هفته ای ما رو خود بیمارستان نگه داشت و به ما تحویل نداد ، حتی از بیمارستان گرفتیم بردیم دادیم آزمایشگاه برای انجام یه سری آزمایش ها روی جنین، و بعدش جنین مجدد بردیم تحویل بیمارستان دادیم چون بیمارستان مدارک همسرم رو گرو نگه داشته بود تا جنین رو تحویلشون بدیم 

همیشه حسرتش تو دلم مونده که چرا تحویل خودمون ندادن ، نمیدونم شایدم ندادنش برامون بهتر بوده باشه 

خیلی متاسفم بابت این تجربه تلخ منم تجربه دوتا سقط تو سه ماه اول و یه مرده زایی تو ۲۷ هفته دارم ولی ج ...

متاسفم 

۲۷هفته خیلی سختتره 

ناراحت نباشین قسمت اینجوری بوده 

محل قبر و بهشت زهرا ب ما نگفتن خیلی دلتنگ میشم منم 

من نمیخاستم همسرم جنازه بچه رو بگیره بیمارستان قبول نکردن چون من قبلافوت نزدیکان و دیده بودم هضمش برام راحتتر بود اما همسرم اولین جنازه ای ک دادن دستش شد بچش براش خیلی سخت بود 

متاسفم ۲۷هفته خیلی سختتره ناراحت نباشین قسمت اینجوری بوده محل قبر و بهشت زهرا ب ما نگفتن خیلی دلتنگ ...

خیلی سخته واقعا ، بچه رو ما رو هم کفن پیچیده بودن گزاشته بودن سردخانه و بعدش داده بودن دست همسرم که ببره جای دیگه برای انجام آزمایش اینا 

برای ما با اینکه چهار پنج سال از اون اتفاق میگذره و بعدش هم مجدد باردار شدم و بچم رو به سلامت بغل گرفتم ولی هنوزم اون روزها و اون اتفاق ها رو فراموش نکردم 

به قول شما قسمت اینجوری بوده و ما هم تسلیم در برابرش 

متاسفم ۲۷هفته خیلی سختتره ناراحت نباشین قسمت اینجوری بوده محل قبر و بهشت زهرا ب ما نگفتن خیلی دلتنگ ...

منم دو بار سقط کردم دو بار زایمان

خیلی بده

بعد از سقط غصه و ناراحتی  خیلی اذیتم کرد

امیدوارم‌خدا بهت بچه های سالم بده عزیزم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️