2777
2789
عنوان

دوستم قدش 155قد خاستگارش 190 خیلی زایه س

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 52 پست
الان دقیقا همین کارو کردن پرسیده گفته قدش کوتاهه هنوز همو ندیدن که

کی اصلا دوست اسی به این پسره معرفی کرده؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بابا منم میگم خیلیا هستن ایشالله اگه قسمته پسره قبول کنه

نمیدونم والا.خچدشم با اون همه اختلاف قد من همیشه یا کفش اسپورت می‌پوشم یا صندل تخت

یعنی راحتی پاهام برام درجه اول مهمه

ولی خدایی 50 سانت اختلاف قد داریم که خب خیلیه

اما برام مهم نیست.ملاک های مهمتری دارم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 155 هستم

اما اگ یه روز این موقعیت برام پیش بیاد و اون راجع به قدم اینو بگه خب کلا کنسله از نظرم

البت ک اون آقا هم کاملا حق داره ملاک های ظاهری مثل قد داشته باشه اما من تحت هیچ شرایطی خودم رو دوست ندارم به کسی تحمیل کنم حتا اگ بهترین موقعیت رو داشته باشه

ببین جریان ازدواج و دوست داشتن اینجوریه ک ممکنه طرف مقابلت خیلی از معیاراتو نداشته باشه ولی تو همونجوری بخایش واقعاا

حالا شاید پسره ببینه و قد دختره هم مهم نباشه براش  واقعا خوشش بیاد 

یه قده دیگه هیچ تاثیری رو زندگی نداره

دیده دوستتو؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

خب چرا راه افتاده رفته خواستگاری دوست عقل نداشته پس

میشه یه چیزی نمیدونی انقدر چرا چرا نکنی یه نفر واسطه بوده مادره پسره هم دیده دختره رو فقط گفته پسرم بلند قد میخواد عکس همو ببینن شاید مهرش بشینه به دلش خب متوجه شدیییی

ببین جریان ازدواج و دوست داشتن اینجوریه ک ممکنه طرف مقابلت خیلی از معیاراتو نداشته باشه ولی تو همونج ...

عکسشو دیده گفته خوشگله 

ولی قدش رو که گفتن انگار دودل شده 

منم میگم لااقل برن همو ببینن به قول شما شاید نظرش عوض بشه چون واسطه گفته هیکلی نیست پسره خیلیم به 190نمبخوره 

منم 155 هستماما اگ یه روز این موقعیت برام پیش بیاد و اون راجع به قدم اینو بگه خب کلا کنسله از نظرمال ...

درسته حرفت این بنده خدا هم میگه من خودمو تحقیر نمیکنم اگر جواب ندادن پیگیر نمیشم 

نمیدونم والا.خچدشم با اون همه اختلاف قد من همیشه یا کفش اسپورت می‌پوشم یا صندل تختیعنی راحتی پاهام ب ...

قربون دهنت 😂کاش تو مغز خاستگار دوسته منم بگن دختره نجیبه درست حسابین اون گیره قده 

درسته حرفت این بنده خدا هم میگه من خودمو تحقیر نمیکنم اگر جواب ندادن پیگیر نمیشم

کاره درستی میکنه

اینجوری ک ادم خودش رو تحمیل کنه حتی اگ هم بشه و ازدواج کنه بازم یه جایی تو دل زندگی ممکنه حرفی زده شه ک دل اون دختر بشکنه

عکسشو دیده گفته خوشگله ولی قدش رو که گفتن انگار دودل شده منم میگم لااقل برن همو ببینن به قول شما شای ...

اگ خودش پیگیر شد همو ببینن

قد واقعا مهم نیس 

مخصوصا برا پسر عجیبه ک مهمه 

معمولا برا پسرا هیکل و قیافه مهمه همین بسه دیگ 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

میشه یه چیزی نمیدونی انقدر چرا چرا نکنی یه نفر واسطه بوده مادره پسره هم دیده دختره رو فقط گفته پسرم ...

اون مادره اول باید بره پسرش به عقل بیاره ک قد مهم زندگیت ندون بجاش درک وفاداری تعهد مهم بدون بعد راه بیفته دنبال پسرش برای زن گرفتنش 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.