2777
2789
عنوان

همسرم دوماهه بیکاره

910 بازدید | 56 پست

همسرم بتن ریزه 

بتن گرون شد بخاطر گرونی الان دوماهه بیکاره 

پولمون ته کشیده دارم سکته میکنم یه بچه هم دارم

میخوام ببینم این گرونی تو بقیه همه تاثیر گذاشته یا فقط همسر من بیکاره

کار دیگه ای هم نیست اگرم باشه پولش خیلی ناچیزه

ما ساکن رشتیم کسی آشنا داره کار داشته باشه برا بتن ریزی همسر منو معرفی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مهندس هستم منم تمام پروژه هام متوقف شده . یعنی ساخت و ساز متوقف شده تقریبا تو کم ترین حالت ممکن ...

بنظرتون کی درست میشه این وضعیت همسرم خودش داره سکته میکنه همش بهش دل داری میدم که درست میشه تا اینجای زندگی خدا تنهامون نزاشته از اینجا به بعد هم نمیزاره

ولی خودمم به خدا امید دارم از یه طرفم خودمم سکته میکنم بچه دارم بخاطر بچم میترسم‌ بالاخره بچه خرج داره 

بنظرتون کی درست میشه این وضعیت همسرم خودش داره سکته میکنه همش بهش دل داری میدم که درست میشه تا اینجا ...

نمیدونم به خدا 

کارفرما ها منتظرن که ببینن چی میشه اوضاع آروم می مونه یا نه

به من میگن دو هفته دیگه صبر کن ببینیم اوضاع چی میشه...

اصلا کسی پروانه ساخت نمیگیره خیلی کم شده هرکس هم میگیره شروع به ساخت نمی کنه 

دارم دیوونه میشم به خدا از بیکاری

شوهرم درآمدش بد نبود و هیچوقت تا الان گرون بودن چیزی رو بیان نکرده بود. امروز گفت وای دو بسته پوشک و ...

شماهم بچه دارین خدا حفظش کنه ببینین دیگه دوتا پوشک و کالاندولا تقریبا شده ی ملیون دوتا پوشک برا بچه من دوهفته ای تموم میشه بخدا دیگه دارم میمیرم تحمل گرسنه موندنشو خدای نکرده ندارم خدا خودش رحم کنه یه کاری پیدا بشه انشالله 

شماهم بچه دارین خدا حفظش کنه ببینین دیگه دوتا پوشک و کالاندولا تقریبا شده ی ملیون دوتا پوشک برا بچه ...

توکل ب خدا بچت پسره یا دختر؟ چندوقتشه؟؟ من عادت داشتم ماهی ۴_۵دست لباس برا دخترم میگرفتم الان تقریبا از عید ک ۶ دست لباس براش گرفتم دیگ نگرفتم.