2777
2789
عنوان

سریال بریکینگ بد چطوره

70 بازدید | 11 پست

ارزش داره شروعش کنم؟؟ 

من از ژانر های جنایی و راز الود خیلی خوشم میاد عاشق هیجانم. 

بنظرتون خوشم میاد؟؟ اگر سریالی این سبکی میشناسید ممنون میشم پینشهاد بدید

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما نگاه کن شاهکارهFromهم ببین حتما

موضوعش چبه؟؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

ب نظرم نمیشه گفت شاهکااار یا خیلیییی عااالیخوب بود ارزش ی بار دیدن دارهاگ فیلمباز باشی معمولی میاد ب ...

خیلس اهل فیلم و سریال نیستم بیشتر کتاب میخونم ولی خب الان وقتم خیلی خالیه

خیلس اهل فیلم و سریال نیستم بیشتر کتاب میخونم ولی خب الان وقتم خیلی خالیه

ببین نمیدونم کلا برای من معمولی بود اگه برگردم عقب نگا نمیکنم 😂😂😂 یعنی کل داستانو تو چن قسمت میشد جمع کرد نیاز نبود انقد کش بدن 

من دیگه حوصلم سررفته بود سرش

موضوعش چبه؟؟

سریال From درباره یه شهریه که آدمایی که واردش می‌شن، دیگه نمی‌تونن ازش برن بیرون. شب‌ها موجودات ترسناکی میان سراغشون و اگه در و پنجره‌ها رو نبندن، کشته می‌شن. داستان بیشتر درباره تلاش آدم‌ها برای زنده موندن و پیدا کردن راه فراره. ترسناک و رازآلود هم هست.