2777
2789
عنوان

نظرتو ن در مورد این پروفایل چیه ؟؟؟

462 بازدید | 14 پست

دوستان از این دیدن این پرو فایل چه حسی بهتون دست میده ؟؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس خاصی دست نمیده😉😆

در مورد اون شخصی که پروفایلش اولی هست ؟؟؟؟!!!!

از نگاه من  ینی سرویس شدیم ولی چیکار کنیم کاری ازمون برنمیاد بلاخره توموم میشه اینم میگذره هی ...

خیلی بامزه گفتیییییییی  

حس بد 

فکر میکنم صاحب پروفایل  پیر و دل مرده هست

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟

اینکه صاحب پروفایل براش یک مشکل و غم بزرگی پیش اومده طوریکه نمیتونه باهاش بجنگه . یعنی از جنگیدن باهاش خسته شده. پس تصمیم گرفته اون غم یا مشکل رو به دست زمان بسپره که خیلی وقتها زمان حلال مشکلات و غمهاست. و میدونه که بالاخره تموم میشه

فکر میکنم آدم عاقلیس که تحت تاثیر مشکلات نیست و دید عمیقی به مشکلات داره و میدونه اول و آخر مشکلات روزی تموم میشه واحساس ناراحتی بهش دست نمیده که بخواد افسرده بسه

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم