2777
2789

از لحاظ دوربین،سخت افزاری و خیلی چیزای دیگه

کلا باید استفاده کنی و دست بگیری تا متوجه بشی چقدر با اندروید متفاوت تره

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوربینش بهتره

بعضی برنامه ها که نمیشه تو اندورید دان کرد تو ایفون میشه

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

ببین از لحاظ کیفیت اینا خیلی خوبه من ۴ ساله دارم راضیم البته دو بار عوض کردم ولی خب اولش شاید عادت نداشته بشای اما بعد ک عادت کردی خیلی خوبه سرعتش نسبت ب اندروید بالاس  

هیچی نمیشه نصب کنی فقط همین

اتفاقا خیلی چیزا خوبی میشه

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

هیچی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

کاربرد خاصی مد نظرت اگر هست بگو بگیم داره یا نه

طولانی میشه ادم تفاوت هاشون رو بگه

اما در حالت کلی اوایل که بخری کار کردن باهاش برات سخته 

کم کم عادت میکنی و عادت که بکنی دیگه نمیتونی اندروید بگیری

کیفیت دوربین و صفحه نمایش بیشتره

و انگار نرمتره کار میکنی باهاش

هنگ و اینا نداره و کبفیتش هم با گذر زمان پایین نمیاد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵