خانوادم شهر دیگن دوساله ازدواج کردن هیچ وقت قهر نیومدم چند روز پیش گفت بدم میاد ازت بعد بحث از چشم افتادی گفتم خب بدت میاد طلاقم بدم گفت من هی میگم تو نمیری گفتم نمیخاستم عجله کنم فک میکردم عصبی یچیزی گفتی گفت نه برو گورتو گم کن منم همون موقع بلیط گرفتم و اومدم با ۴۰۰هزار تومن پول که ۳۰۰تومنش پول اسنپ تا ترمینال و از ترمینال تا خونه بابام دادم و من موندم کلا ۱۰۰تومن هیچی پول ندارم خاهرش زنگ زد که چی شد رفتی تورو خدا عجله نکن به خانوادت نگو من باش حرف میزنم اروم بشه(خونه مامانش بودیم) روز بعدش خاهرش زنگ زد که باهاش حرف زدم اروم شده گفته دو سه روز دیگ زنگش میزنم امروز تولدم بود هی منتظر بودم زنک بزنه نزد پیام نداد حتی پستمو لایکم نکرد و یه استوری متلکی گذاشت که زیادی محبت کردم سرشون گیج رفته و همچین چیزی یهو خاهرم گوشیو اورد گفت فلانیه(شوهرم) گفتم بله گفت چیه چکار داری گفتم من کاری ندارم فککردم تو بهش گفتی گوشیو بده به من گفت نخیر ما چند ماه پیش از عمم پول قرض کردیم زنجیر منو فروختیم باز ۴تومنش کم بود نقدی تو خونه بود من با خودم اوردم چون طلای مجردی خودم بود فقط پرسید پولارو تو بردی گفتم اره گقت شماره کارت بگیر بفرست براش گفتم کمه بقیش گقت دوسه هفته دیگ میفرستم براش هیچی نگقتم اونم هیچی نگفت و قطع کرد بهش اس دادم پول ندارم نمیتونم براش بفرستم ازون خرج میکنم گفت منم ندارم بزارم روش بفرستش براش دادم پول ندارم چکار کنم برم دزدی گفت منکه نمیدم دیگ خود دانی دیگ هیچی ندادم ولی حالم خرابه حتی نمیدونم چکار کنم به خاهرش پیام بدم؟