2777
2789
اسی علائمش چیه منم دخترم ۸ سالشه سینه هاش یه کوچولو جوونه زدن

چند وقته...از دختر منم دست میزدم یه توده حس میکنم...رفتم ازمایش و عکس مچ دست...همه چی خوب بود...گفت ممکنه این جونه بخوابه سه ماه دیگه بیار..الان دست میزنم توده رو حس نمیکنم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته...از دختر منم دست میزدم یه توده حس میکنم...رفتم ازمایش و عکس مچ دست...همه چی خوب بود...گفت ...

دختر من قدش ۱۳۳ سانته 

وزنش پارسال ۳۰ کیلو بود نداشت 

بعد امسال یه دفعه ۵ کیلو اظافه شد ۳۵ کیلو 

دیگه از اون موقع انگار سینش جوونه زده

الان چند سال گذشته هیچی هم نیستم

تو بزرگسالی و پیری نشون میده دکتر که همچین چیزی رو گفت

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

دختر من قدش ۱۳۳ سانته وزنش پارسال ۳۰ کیلو بود نداشت بعد امسال یه دفعه ۵ کیلو اظافه شد ۳۵ کیلو دیگه ا ...

فکر کنم بخاطر چاقی..دختر من کلاس سوم میره ۲۵کیلو قدش هم ۱۲۸...دکتر گف اگه علائم بلوغ هم شروع بشه آمپول نمیزنم بالای ۸سال بلوغ زودرس حساب نمیشه

فکر کنم بخاطر چاقی..دختر من کلاس سوم میره ۲۵کیلو قدش هم ۱۲۸...دکتر گف اگه علائم بلوغ هم شروع بشه آمپ ...

دختر منم سوم میره آره وزنش یدفعه اظافه شد ۵ کیلو 

غذاش زیاده و پر اشتها 

اما قد و بالاش جوریه اصلا دیده نمیشه 

ولی من تا حالا دکتر نبردم اصلا نمیدونم چه دکتری باید ببرم