2777
2789
عنوان

خانما خارش شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 68 پست
پماد کلوتریمازول داخلیوخارجی استفاده کن همراه باثرص مترونیدازول وسیپرو فلوکساسین عالیه اینا که گفتم ...

عزیزم شمام عفونت قارچی داشتی؟ 

سوزش و خارش و ترشحات پنیری؟ 

بقیه دوستان گفتند که شستشو با آب نمک ام خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تقریبا هرروز میرم حموم و شرت ام بیشتر اوقات نمیپوشم از وقتی که خارش شرو شده. باشه عزیزم

شورت نپوش شلوار نخی بپوش دادم خیاط برام دوخته خیلی راحته زور زود هم بشور د عوض کن شلوارشو اب نمک یادت نره

شاید هم عفونت ادرار باشه منم یه مدت خارش داشتم دکتر یه پماد نوشت ب اسم کلوتریمازول و چند ورق آزیتروم ...

چون همه علایم قارچی داشتم بیشتر تا عفونت ادراری. 

پماد کلوتریمازول رو هم برای درمان قارچ گفتن، اما خب چون هایمن هست و قسمت بیرونی استفاده کنم، جواب میده؟

عزیزم شمام عفونت قارچی داشتی؟ سوزش و خارش و ترشحات پنیری؟ بقیه دوستان گفتند که شستشو با آب نمک ام خو ...

هیچکدوما رومن جواب نداد عزیزم من اوضاعم خیلی خراب بود همه علایم شماروهم داشتم بعلاوه سوزش شدیدولی این قرصا وبااون پمادا برام معجزه کرد الکی نمک وسرکه هم تورحمت نکن کل داروها صدتومنم نمیشه پماد داخلی زمن حقیقتش خریدم ولی استفاده نکردم ولی پماد خارجیش خیییلی خوبه سیپروفلوکساسینم حتما بخور بامترونیدازول یه دونه ازاین یه دونه ازاون باهم بخور 

چون همه علایم قارچی داشتم بیشتر تا عفونت ادراری. پماد کلوتریمازول رو هم برای درمان قارچ گفتن، اما خب ...

منم دخترم 

دکتر گفت برای همون قسمت بیرونی استفاده کنم و جواب داد

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀