2777
2789
عنوان

خانومای باسیاستی که خانواده همسرشون برای خرید خونه کمکشون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 29 پست
چرا؟چیکار کردن مگه

همش اعصاب خوردکنی داره برامون فقط چون همه باهم تو ی ساختمونیم  اگه خدا بخواد اخر این ما بلند میشم ازاد میشم میرم خونه ی خودم

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
چجوری این کارو کرد؟؟خودش؟مال من خیلی اهل حساب کتابه ولی اگه بخواد میتونه به جفتشون کمک کنه

نمی دونم منم گفتم بزن به اسم شوهرم گفت ن به اسم خودت باشه بهتره 

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این مدل سیاست نداشتم و اهلش نیستم ولی خب جاریم قلق پدرشوهر رو بلده کاراتی حقوقش دستشن براشون ز ...

منم والا بلد نیستم میبینم همسرم بیچاره هرچی کار میکنه به جایی نمیرسه قبل عروسی هم پس انداز داده برا خونه باباشینا الان توقع داره باباش کمکش کنه که خب اونم خودشو زده به اون راه

از اول عقدمون گفتم نمی تونم بدون خونه ازدواج کنیم . بعد هر سال دغدغه اسباب کشی داشته باشم . اول خوکه ...

خیلی دیدم پدرشوهر اینجور مواقع خونه مازاد که به اسم خودشه رو میده که پسرش توش بشینه و اینکه پدرشوهرتون به اسم شما زدن خودش یه لطف بزرگیه در حقتون

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

خیلی دیدم پدرشوهر اینجور مواقع خونه مازاد که به اسم خودشه رو میده که پسرش توش بشینه و اینکه پدرشوهرت ...

اره خیلی مهربونه . هر چی برامون میخره به اسم خودمون میزنه ‌ .

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
خیلی دیدم پدرشوهر اینجور مواقع خونه مازاد که به اسم خودشه رو میده که پسرش توش بشینه و اینکه پدرشوهرت ...

البته منو وهمسرمم خودمون شاغلیم  میگفت میخوام سختی های که خودم اول زندگیم کشیدیم پسرم  وعروسم نکشن . همه چی برامون فراهم کرد اول زندگی ‌ چون خودش تو سختی زندگی کرده بود

اره خیلی مهربونه . هر چی برامون میخره به اسم خودمون میزنه ‌ .

وقتی بیشتر از رسم معمول پدری میکنه شما هم حرمتشو بیشتر از رسم معمول عروس ها نگه دارین 

ارهاونم یه جاهایی دنده میده به پدر مادرش که اینکارو نکنن قشنگ متوجه میشم

عزیزم بنظرم اصلا کلا از این فکر بیا بیرون .

ببین من خودما گذاشتم جا پدر شوهرت اون فقط یه یچه نداره اینطور ک گفتی ۱ دختر ۲ تا پسر 

اون پسر ک نیاز نداره ولی اگه ببینه واسه شما خونه گرفته صداش درمیاد دخترش هم همینطور . 

ببین هرچقدرم ک اون ۲ تا مالی پر باشن تهش میشه بحث و دلخوری . 

بخداوندی خدا مادرشوهر من دست شوهرمنو یکبارم نگرفته ما ۱۰ ساله مستاجریم بعد با زبون خودش میگه همه بچه هام ی طرف سعیدم ی طرف . برادر شوهرما میگه . 

با سیاست تمام کاری کرد مادرش براش خونه خرید باغ ماشین بهترین عقد و عروسی را به فاصله ۶ ماه گرفت فک کن عقد تالار با میوه و شام عروسی هم همینطور خودت ببین چقدر خرج کرد . پسری ک سربازی نرفت کار درستم نداره کی کمکش کرد.؟ مادرش 

این مادر ظالم نیست ؟ چرا فرق گذاشت بین بچه هاش؟ از خدا نترسید ؟ 

بنظرم نخاه ک اونم جلو خدا و بچه هاش شرمنده نشه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
وقتی بیشتر از رسم معمول پدری میکنه شما هم حرمتشو بیشتر از رسم معمول عروس ها نگه دارین

من تا حالا تو ۶ سال از گل نازک تر نگفتم ‌ اگر بدونی چقدر با درک وبا شعورن ‌ عاشقشون میشی ‌ حتی مادر شوهرم وخواهرا شوهرام ‌ همشون میگن داداشمون داشته باشه انگار دنیا برای ماست ‌ 

من تا حالا تو ۶ سال از گل نازک تر نگفتم ‌ اگر بدونی چقدر با درک وبا شعورن ‌ عاشقشون میشی ‌ حتی مادر ...

معلومه شما هم قدر شناسید آفرین بهتون

من تا حالا تو ۶ سال از گل نازک تر نگفتم ‌ اگر بدونی چقدر با درک وبا شعورن ‌ عاشقشون میشی ‌ حتی مادر ...

حالا شوهرمم یه دونه برادر داره . هر چی برا ما هم میخره برا اونم میخره . حتی عیدی به بچه هامونم میده یه اندازه میده ‌ فرق نمیزاره ‌ 

عزیزم بنظرم اصلا کلا از این فکر بیا بیرون .ببین من خودما گذاشتم جا پدر شوهرت اون فقط یه یچه نداره ای ...

نخواستم شرمنده بشه 

همسرم خودش از پدرش توقع داره

انقدری هست که هر سه دارو ساپورت کنه

هم دخترش و هم پسرانش

وقتی همسر من کمکشون کرده الانم که نیاز داره توقع کمک داره که کاملا هم منطقیه…

معلومه شما هم قدر شناسید آفرین بهتون

ممنونم عزیزم خوبی از خودتونه 

نخواستم شرمنده بشه همسرم خودش از پدرش توقع دارهانقدری هست که هر سه دارو ساپورت کنههم دخترش و هم پسرا ...

پدر منم داره ساپورت کنه و میبینه بچه هاش نیاز دارن ولی نمیده چون نمیخاد الان بده . 

ببین من پدرمو گفتم دیگه عزیزتر و نزدیکتر بهم کی ؟ 

بنظرم با شوهرت حرف بزن بگو تلاش میکنیم باهم اینطور قشنگتره . 

حق داریا ولی از من ب تو نصیحت توقع نداشته باشید چون حال خودتون خراب میشه . منم یجاهایی مثل شما بودم و پشیمون شدم اصلا انگار گذشته منی ولی من میگم اشتباه منو نکنید رها کنید رها ....

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....