2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کانال یوتیوب هست طرف یه دستگاه برمیداره میره توی ساختمون خرابه ها و جاهایی که میگن چیز هست، سایه رد میشه، با این دستگاهه باهاشون حرف میزنه

توی ایرانه جنوبن

برگای ادم میریزه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خداروشکر نترسیدم به شوفاژ تکیه دادم 😂ولی پشتم پنجره ست یا خدااا

اقا چیزای ترسناک جدی بگم یا میترسی و نگم؟😂😂

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

منطقه ما کوهستانی باغ هامون داخل کوه هستن هفته گذشته داییم وخانومش شب باغ موندن که آبیاری کنن ساعت ۳شب دعواشون میشه زن داییم تنهایی برمیگرده تو راه یه هم محلی میبینه تا یه مسیری باهاش همراه میشه فرداش که تعریف کرد فلانی ساعت ۳ شب دیدم اومده پیاده روی تازه دوزاریش افتاد اون طرف حداقل ده سال که فوت کرده بعد اون چند روز تب کرد تو رختخواب افتاده

سکوت کنید تمرکز کنید خوب دقت کنید صدای نفس کشیدنش کنار گوشیتون از پشت سر میاد.     هرگز پشت سرتون رو نگاه نکنید   داره بهت نزدیک میشه چشماتو ببند  یک دفعه باز کن   دوباره ببند هر چی حس می‌کنی رو بگو👻👻

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد