دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 عنوان کسی درمورد تراز نهایی سر در میاره ایا 141 بازدید | 24 پست این درسته که میگن تراز نمرات پارسال خود به خود کم میشه ؟ یا ثابته ؟ بهمنی میگه تراز تک درس تقریبا ثابته ولی من همش میترسم کم شه خود به خود اصلا دلیل اینکه باید کم شه رو نمیفهمم لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 1404/04/17 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 13655 ارزش نمره کمتره و ضریب ها و تراکم نمره کاربر ی دست ۳ نفر می باشد. ۳ دوست.
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 نه تغییر میکنه چون ضرایب عوض شدن اونکه آره تراز تک درس منظورمه بود بدون در نظر گرفتن ضرایب لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
درسخونtanha عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 1787 چرت میگن تراز ها مثل پارساله مگه اردیبهشت آنقدر میگفتن سخته تراز بالاتر شد؟همین اندازه پارسال بشه خوبه نخواستیم بیشتر بشه
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 ارزش نمره کمتره و ضریب ها و تراکم نمره خب چرا ارزش نمره کم میشه وقتی دقیقا با پارسال تراز شده با امسال که قرار نیست تراز شه لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 چرت میگن تراز ها مثل پارساله مگه اردیبهشت آنقدر میگفتن سخته تراز بالاتر شد؟همین اندازه پارسال بشه خو ... افرین دقیقا خدا خیرت بده لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 چرت میگن تراز ها مثل پارساله مگه اردیبهشت آنقدر میگفتن سخته تراز بالاتر شد؟همین اندازه پارسال بشه خو ... تازه میگن دینی و فیزیک سال پیش بیشتر تراز میده لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 تازه میگن دینی و فیزیک سال پیش بیشتر تراز میده ریاضی هم همینطور لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
درسخونtanha عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 1787 افرین دقیقا خدا خیرت بده پشتی؟همه چیز بعد کنکور قشنگ مشخصه دروغ های این ....
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 پشتی؟همه چیز بعد کنکور قشنگ مشخصه دروغ های این .... اره سال اوله پشتم لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 پشتی؟همه چیز بعد کنکور قشنگ مشخصه دروغ های این .... پارسال هم ترازم خوب بود ولی به عشق پزشکی موندم که فکر کنم امسال هم گند زدم لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
درسخونtanha عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 1787 پارسال هم ترازم خوب بود ولی به عشق پزشکی موندم که فکر کنم امسال هم گند زدم منم میخوام پشت بمونم امسال ترازم خوب نشده تو نهایی سال اول بود
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 منم میخوام پشت بمونم امسال ترازم خوب نشده تو نهایی سال اول بود حالا من همیشه کنکور رو گند میزنم 🤧موفق باشی 🍓 لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚