2777
2789
عنوان

بچه ها کمک شپش

82 بازدید | 10 پست

سه روزه که فهمیدم دارم و  سرکه و اسپند و یه دارو از منوری ریختم روی موهام تو روز اول شونه که میکردم شپش میومد بیرون ولی الان دوروزه خبری از شپش نیس ولی تخم شپشا مونده هرچی هم شونه میکنم باز هست ولی خیلی کمن انگشت شمار 

چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط محلول ضدشپش یلدا 

از عطاریا بگرد پیداکن 

هم راحته استفادش هم صددرصده 

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

فکر کنم شپش شامپو داره باید شامپوشو بخری منم خریدم و خلاص شدم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

این محلوله خودشو تخم و تره شو همشونو از بین میبره..🤦‍♀️😅

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

اول یکم موهاتو کم کن اگه بلنده بعد محلول ضد شپش یلدا از عطاری بگیر و بزن همون روز که زدی همه ی ملافه ها رو بالشی ها پتو ها و لباس ها و شونه ها و وسایل شخصی تو بشور و خونه رو هم یه جارو برقی خیلی اساسی بکش مبلاتم زد عفونی کن شونه فلزی مخصوص شپش هم بخر و بعد از محلول ازش استفاده کن تا همه ی تخم ها هم در بیان و شب که میخواستی بخوابی یه حنای مشتی بزن به سرت و بخواب مطمئن باش تموم میشن ، هر چند وقت یک بار هم به خصوص وقتی هوا گرمه موهات رو حنا کن تا از شپش جلوگیری بشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

شونه مخصوص شپش بگیر، برو تو حموم سس مایونز بزن بزا. بمونه . شپش از بوی سس میمره، روغن زیتون ، یا رنگ مو از بوی اینا میمیره. بعد حموم با اتو مو موهاتو اتو کن صدای ترکیدنشون. میشنوی خیلی باحاله