2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پله های پنت هاوسمون تو الهیه اومدم پایینتو آینه واسه خودم و چشمای سبز یاقوتیم و لبای خدادادی پروت ...

نه نه از پله ها سر میخوره بعد شمسی جون خدمتکار خونشون میگه وای خاک عالم خانوم جون میوفتی بیا اب پرتقال بخور قبل رفتن

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

فقط من که رنگ گه و رنگ چشما و رنگ بختم سته

منم این سه تا هارمونی خاصی ایجاد میکنه دقیقن🤣🤣🤣

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

نه نه از پله ها سر میخوره بعد شمسی جون خدمتکار خونشون میگه وای خاک عالم خانوم جون میوفتی بیا اب پرتق ...

بعد این خدمتکاره از مامانش مهربون تره 🤣🤣

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

این آخریش ریده بود به احساساتمون فک کن مثلا زیر پتو این چرت و پرتارو میخوندیم که اخرش چی میشه بعد با ...

نههههه اخرش یهو میگه ۵ سال بعد

بعد بچه اش که صداش میکنه مامان مامان

بعد اکثرا جشن میگیرن بعد موقع عکاسی اقاهه به خانومش میگه عاشقتم زندگیم 

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اره بخدا رمانش تو کانال تلگرام بود😂کلییی ام ممبر داشت

وااای 😂😶