2777
2789
عنوان

دختر دارا بیان لطفا

562 بازدید | 59 پست

خواهشا خانم ها با احترام اینجا هراطلاعاتی داریم بنویسیم،میخوام تمام مادرا اطلاعاتمون بره بالا،

تو نت زیاد چیز نوشته ولی تجربه مهم تره،بعصی مادرا نگران بلوغ دختراشونن اینجا بنویسیم از نگرانی در بیایم،

دختراتون نشونه هایی دارن؟مثلا رشد سینه،موی زاید بوی عرقو...

اونایی که دختراشون پ شدن اولین نشونه ها چی بود و چند سال بعد پری شدن

کلا هرکس حرفی متتاسب با تاپیک داره بنویسه بدرد همه دختر دارا میخوره ممنونم ازتون که با ادبانه مینویسین

خب بستگی ب ژنتیک و ارثی داره هرکسی متفاوته

ببین پریود شدنش دقیقا ب خودت میره 

من خودم ۱۲ سالگی پریود شدم دخترم دقیقا مثل خودم

واینکه همش پشت سرهم

اول سینه درمیارن بعدا مو زائد بعدش پریود

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بستگی ب ژنتیک و ارثی داره هرکسی متفاوتهببین پریود شدنش دقیقا ب خودت میره من خودم ۱۲ سالگی پریود ش ...

قدیما زنتیک موثر بود الان بدلیل شرایط تغدیه بلوع سنش پایین اوموه خودم دوم راهنمایی شدم ،ولی دیدم دختری مثلا مادرش ۱۳سالگی شده دختره ۹تا ۱۰ سالگی

دخترم ۱۰ سالگی سینه در آورد اوایلش که می‌خواست جوونه بزنه درد میکرد .

بعد ۱۱ سالگی موهای زائد در آورد در حد کرک بعدش تا ۱۲ سالگی کم کم پر شد و پهن .

۱۲ سالگی هم پریود شد پریودش اوایل قهوه‌ ای رنگ بود بعدا قرمز شد ولی تا ۱۴ سالگیش هم اول قهوه‌ ای بود روز سوم به بعد قرمز میشد .

تا یکسال پریود هاش ۱ هفته ای بودن بعد شدن ۲.۳ روزه .

تخمدان چپش هم کیست با قطر ۳۰mm داشت که به مرور زمان خوب شد دارو نخورد .

لطفا نیاید بگید بلوغ زودرس در بلوغ زودرس زیر۹ سالگی پریود میشن. 

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

مرسی که کامل نوشتی عزیزم

خواهش‌ میکنم گلم🥰

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

دختر من ۷ سال و ۴ ماهشه داره ۸ سال رو پر میکنه علائم داره مثل بوی عرق، چرب شدن مو و... تازگیا احساس میکنم یکم سینه درآورده نمیدونم شاید تپل شده ولی من چون نمیخوام آمپول توقف بلوغ بزنم براش فعلا دکتر نبردم تا روال طبیعی طی بشه امیدوارم تا ۱۲ پریود نشه فقط دختر شما چه علائمی داره؟ جوانه سینه چطوریه؟؟

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
دختر من ۷ سال و ۴ ماهشه داره ۸ سال رو پر میکنه علائم داره مثل بوی عرق، چرب شدن مو و... تازگیا احساس ...

جوانه سینه یه چیز سفت زیر سینشون در میاد که یکمم درد ناکه،من دخترم ۸ سالو نیمه اس جوانه نزده ولی چند تایی موی زائد داره فقط همین،من یکبار بردمش دکتر غدد برلش آزمایش نوشت ولی نگرفتم ازش ،منم قصد ندارم آمپول چیزی بزنم،ولی احتمالا آزمایشارو ازش بگیرم خیالم راحت بشه،البته من دخترم چسبندگی واژن داشت کوچیکی براش پماد استروژن دکتر نوشت موها مال اونه

جوانه سینه یه چیز سفت زیر سینشون در میاد که یکمم درد ناکه،من دخترم ۸ سالو نیمه اس جوانه نزده ولی چند ...

پس بدنش توپره از اونه چون میخوابه صافه صافه

میگم عزیزم دخترت موهاش بلنده؟ موقع شونه ریزش هم داره چقدر؟ چون دختر من موهاش یکم میریزه میخوام بدونم طبیعیه این سن یا نه

پس بدنش توپره از اونه چون میخوابه صافه صافهمیگم عزیزم دخترت موهاش بلنده؟ موقع شونه ریزش هم داره چقدر ...

موهاش بلنده زیاد نمیریزه در حد چند دونه اونم وقتی شونه میزنم چون خیلی بلندن تو هم میرن ریزش مو فک نکنم طبیعی باشه

موهاش بلنده زیاد نمیریزه در حد چند دونه اونم وقتی شونه میزنم چون خیلی بلندن تو هم میرن ریزش مو فک نک ...

دکتر پوست و مو به من گفت در حد ۱۰ ۱۵ تا طبیعیه دختر منم در همون حده ریزش روزانه اش موهاشم کوتاه کردم نمیدونم دیگه