2777
2789
عنوان

بیمه پدر با سر کار رفتن قطع میشه

72 بازدید | 7 پست

سلام دوستان  برای  یه کار نیمه وقت  بیمه‌ پدر و بیمه تکمیلی قطع میشه؟ذوستانی که اطلاع دارند از این موضوع راهنمایی  بفرمایید لطفاً 

اصلا ارزش داره  ب نظرتون  چون کارش نیمه وقت هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بیمه کنن اره قطع میشه مگر اینکه بگی بیمه فقط برای سابقه کار میخوام نه برای درمانی اونجوری درمانی ...

قبول میکنن ؟

بگم فقط برای سابقه بیمه رد بشه ؟

و اینکه اگه  کارو ادامه ندم دوباره امکان استفاده از بیمه پدر هست؟

قبول میکنن ؟بگم فقط برای سابقه بیمه رد بشه ؟و اینکه اگه کارو ادامه ندم دوباره امکان استفاده از بیمه ...

برای من قبول کردن البته من بیمه شوهرم بودم

اره دیگه بیمه ات قطع بشه دوباره تحت تکلف میشی ولی ممکنه وصل کردنش دردسر باشه 

من باشم کلا بیمه نمیکنم 

بیمه خودت که بهتره اگه میخای سالیان سال کار کنی بعدش برات سابقه میشه و فکر میکنم بعد استعفا بتونی با ...

اخه یه کار نیمه وقت هست در کنار دانشگاه نمی‌دونم چکار کنم مخصوصا تکمیلی بیمه خیلی برام مهمه چون زود به زود مریض میشم

تکمیلیت فکر نمیکنم قطع بشه باید بیمه پایه داشته باشی که داری برید از شعبه خودش بپرسید راحت ترشم اینه که به صاحبکارتون بگید کلن بیمه نکنن پولشو به خودتون بدن شاید قبول کردن