2777
2789

قشنگام من از قبل تایپ کردم  فقط یکم طول میکشه تا آپلود بشه

من ۸۷ کیلو بودم الان ۶۲ کیلو ام هنوزم ادامه داره تا برسم به وزش ۵۰ کیلو 🤌🫠

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدت چنده عزیزم

۱۷۲

عزیزم 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خب نازنین ها🍓

از اونجایی میدونستم دیر بزارم پارم میکنید از قبل براتون نوشتم😂🤌🔪

خب قضیه از اونجا شروع شد که من کلا از بچگی چاق بودم و خیلی توی فامیل مسخره میشدم خیلیی از یه طرف لباس های مورد علاقم 

رو نمیتونستم لباس های مورد علاقه م رو بپوشم 

یعنی خیلی وقت بود قصد داشتم لاغر کنم ولی همش حرف الکی بود و هی روز به روز وزنم بالا تر میرفت تا این که یه مشکل سلامتی برام پیش آمد و مجبور بودم لاغر کنم

🌸بچه ها من این رژیم رو خودم برای خودم نوشتم طبق بدن خودم پس لطفا دوستان طبق بدن خودتون رژیم بگیر خدایی نکرده بلای سرتون نیاد🌸

رژیم 🍎

خانوم های قشنگم همونطور که احتمال خودتون هم میدونی داخل پروسه لاغری ۸۰ درصد. رژیم غذایی و ۲۰ درصد ورزشه

🛑بچه ها اول از همه سالم خوری یعنی مهمترین بخش هر رژیمه یعنی شما از هر خوراکی و. چیز های کارخونه ای و مضر دوری کنید مخصوصا قند 

🛑قدم دوم رژیمتون 

کالری شماری

حالا چرا کالری شماری?

چون جز رژیم های بدون بازگشته و خیلی هم اذیت نمیشد 

حالا چجوری کالری مورد نظر رو به دست بیاریم؟

شما باید وزنتون رو ضرب در ۲۰ بکنید و منهای ۱۰۰ بکنید 

مثلا کسی که ۷۵ کیلو وزن داره باید ۱۴۰۰ کالری در روز بخوره تا لاغر بشه 

🛑قدم آخر و سوم رژیم 

خانوم ها قدم آخر راحته بعد از ساعت ۹ شب هیچی جز آب نمی‌تونید بخورید 

هم کیفیت خواب میره بالا هم راحت تر لاغر میشید

بچه ها آمد لایکم کنید چون برای خودم مینویسه  مطلب به زودی منتشر میشه

ورزش🏃‍♀️

قشنگ هام ورزش خیلی کمک می‌کنه چرا؟

اول باعث میشه پوستون شل نشه 

دوم باعث میشه ما فقط لاغر نشیم 

سایز هم کم کنیم 

حالا من چکار میکردم؟؟

بچه اگه میتونید حتما باشگاه برید به من خیلی کمک کرد 

ولی جدا از باشگاه من داخل خونه این کار ها رو میکنم 

میرقصم هم دلم شاد میشد هم لاغر میشدم ولی از این رقص های آروم و ایرانی قشنگ بپر بپر میکردم  

روز های که باشگاه نمی‌رفتم دوتا ۴۵ دقیقه ای ورزش میکردم یکی هوازی یکی قدرتی 

و یه چالش هم برای خودم گذاشتم آیت که بتونم کم کم روزی حداقل ۱۰ تا شنا برم 

و کم کم یاد بگیرم

۵۰ کیلو بشی لاغر دیده میشی یه کم احتمالا اندام فرشته های ویکتوریا سکرت مد نظرته😍 خوشحالم که به هدفت ...

اره عزیزم  مرسی🌸

ولی هنوز مونده تازه ۶۲ کیلوام 🫠

نکات مهم 🌸

۱_ بچه ها من ۲۰ام هر ماه روز چیت دیم بود 

یعنی چی؟ اون روز به خودم استراحت میدم و میتونم تا ۲۱۱۰ کالری بخورم 

۲_ سه شنبه ها من برای خودم یه چالش گذاشته بودم اونم این بود که ۱۰۰۰ کالری میخوردم ولی همچینن ورزش هام هم اون روز سبک میشد 

ولی بازم یه ۴۵ دقیقه ورزش میکردم 

۳_ سر هرماه وزن و سایز خودم رو میگرفتم 

۴_ هروقت گشنم بود اول دو لیوان آب میخوردم یهو میدید سیر شدم و درواقع فقط تشنم بود