پسرم الان دوسالشه بچه سختی نیست ولی روزی دو سه بار گریه طولانی داره هرشب دارم با گریه میخوابم، لطفا بهم بگید که اوضاع بهتر میشه، کی بهتر میشه من اینطوری کارم به تیمارستان میکشه ، همین الانم قرص ضداضطراب میخورم ممنونم که میاید کمک❤️
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باهاش بازی میکنم خیلی الکی یه چیزیو بهونه میکنه گریه کنه مخصوصا آخر شب
حوصله ش سر میره باهاش بازی فعالیتی کن ببرش پارک انرژیش خالی شه
کلاسای مادر کودک ببر خلق و خوش بهتر میشه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
تو اوج بازی یهو یه چیزیو بهونه میکنه مثلا میخواد عکس توی کتابو برداره میبینه نمیشه گریه میکنه 🤦🏻♀ ...
ای جوونم فداش بشم من غش کردم براش، خدا حفظش کنه 😘😍🤣
درست میشه نگران نباش بچه ها هر مرحله از زندگیشون کلی مادرا رو زجر میدن، دختر منم الان سه سال و ۵ ماهشه تا سه سالگی خیلی خوب بود ولی جدیدا خیلی گریه هاشو کش میده 🥲🤦🏻♀️
از ترس مریضی خیلی وقته نبردمش خانه کودک، بره بهتر میشه؟
نترس از مریضی دستاشو دهنش نکنه حله همیشه اسپری الکل داشته باش همین
بچه رو محدود نکن .... اره صد درصد بهتر میشه