2777
2789
عنوان

استخدامی های آموزش و پرورش که پارسال قبول شدین یه دقیقه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 20 پست
یعنی حتما براماهم اذرماه کد مییاد چون الان پست بندی میشیم

نه عزیزم هیچی معلوم نیست شاید برای شما زودتر بیاد مثلا شاید مهر بیاد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

سلام خانما من از سما خیلییی عقبم و هنوز تازه میخام درسمو با دوتا بچه شروع کنم و بخونم به نظرتون بخونم خوبه؟؟؟ متاسفانه زود اردواج کردم و ادامه ندادم.... یه چیزی اونروز عروس عمه ام گفت خودش معلمه گفت امسال معلمی بگیرن دبگه تا ده ببیت سال دبگه تکمیله و گفتن دیگه نمیگیرن آیا درسته؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما من از سما خیلییی عقبم و هنوز تازه میخام درسمو با دوتا بچه شروع کنم و بخونم به نظرتون بخون ...

نمیدونم عزیزم

حالا شما تلاش خودتون رو بکنید

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

سلام عزیزم وقت تون بخیر و شادی.جسارتا شما با بانوآرتمیس گفتگو دارید؟ من یه پیج از ایشون داشتم که ظاه ...

سلام ممنون شما خوبین؟

نه متاسفانه

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.