2777
2789
عنوان

مو زدایی با موم بهتره یا واجبی

615 بازدید | 53 پست

برای حذف موهای زائد بدن بین دو روش موم و واجبی به نظرتون کدومش بهتره. واجبی رو امتحان کردم. برای خودم استفاده از واجبی تا حدی با استرس و دردسر همراه بود. بوی بدش به کنار. غیر از اون مسائل دیگه ای هم داره مثل ایجاد لکه های سفید روی پوست. یا گاهی اوقات سوزاندن پوست. 

دوستانی که روش موم رو امتحان کردن نظرشون چیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واجبی میزنم خداروشکر راضی ام

بعضی وقتا پیش اومده باهاش بسوزم ولی به روشنی دیگه ترجیحش میدم 

بعد از شیو بدنمو دوبار لیف میکشم و بعدش روغن بچه میزنم 

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

موم خوبه واقعا 

و اینکه واجبی خوب بگیر زرنیخ دار همون که طلاییه مارک خوب واجبی ساده خوب نیست و اینکه موم سرد پروین عالیه حتما بگیر 

موم موهاتو ناز میکنهههه و خیلی دیر در میاددد و کم میشن موهات و ضخامتشون

موم یا وکس خیلی خوبه باید تحمل دردت بالا باشه بعد چن دوره عادت میشه برات اینم بگم بعد از استفاده از ...

متوجه نشدم یعنی اگه دو سه بار موم استفاده کنیم بعد دوباره بریم سمت ژیلت مو ها خیلی زیاد میشن؟