2777
2789
عنوان

شوهرم ناراحت شد ازم که درخواست ر ابطه قبول نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 27 پست

بنظرم خودتو بذار جاش و به مسئله فکر کن

وقتی آدم نیاز داره و به طرفش میگه قصد بدی نداره که، همسرشه دوستش داره، تنها کسی هم هست که میتونه کمک کنه

زن و مرد هم نداره

وقتی یکی کمک میخواد باید حرفش شنیده بشه

از روش‌های دیگه استفاده کن که کمتر اذیت بشی، با هم راهکار پیدا کنید... اونم احساس رد شدن نمیکنه و ناراحت نمیشه، به شما هم فشار نمیاد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کمردرد اگه داری که ماهایی که سزارین کردیم همیشه یعنی همیشه کمردرد و تیر کشیدن بخیه رو داریم،فقط شیاف دیکلوفناک عالیه تنها راهش اینه 

پماد هم بخر موضعی

من پسرم سه سالشه خدایی دیگه زیاد بغلش نمیکنم سرپاتوام نکن 

کاش گفته بودی بهش باشه عزیزم ببر بچه رو خسته کننده بخوابه بعد بیا

بعدم تا میومد میگفتی کمرتا ماساژ بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ما هرشب تقریبا رابطه داریم ۱۳ سال ازدواج کردیم دوتا بچه هم داریم همیشه رابطمون گرمهتعجب می‌کنم اکثرا ...

منم حس میکنم ازدواج کنم همینطوری میشم😂🥲

خیلی مهم که طبع زن و مرد یکی باشه 

چرا هیچ کس حقو بهت نداد؟  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

کاش یاد بگیرین مسایل خصوصیتون رو تو سایت تعریف نکنیدچون اینجا پر مردهو عین این میمونه تو جمع خانوادگ ...

امثال شماها هنوز منقرض نشدن که همهههه چی رو ربط میدن به حیا؟؟؟!!!!جهل و جهالت و نادونی تا کجا!!!

تو جمع خانوادگی کسی نمیگه چون اونجا همه همدیگرو میشناسن،ولی اینجا هرکی فقط در حد یک نام کاربریه...خانوما نیاز دارن به دردل و همفکری و همدلی،خیلیا خواهر یا کسی رو ندارن که باهاش صحبت کنن،امثال شماهایی که طبل حیا و ...میکوبید فقط باعث نفرت هرچی بیشتر از امثال شماها میشه...بسه دیگه واقعا

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂