2777
2789

میدونم موضوع خنده داری نیس ولی خب:)) الان ۲۴ سالشه. وقتی من ۱۱ سالم بود به خاطر ادامه تحصیل برا دندونپزشکی  رف روسیه الان که خواهرش میخواد عروسی کنه واسه عروسیش میاد ایران تابستون سال بعد بماند که عقد و بله برونش نیومده بود..حالا دخترخالم میگه واسه عروسی دخترداییم اونقد چیتان پیتان میکنم که عاشقم بشه ایران بمونه😂😂اخه مگه رمانه دختر😂😂 بنظرتون منو یادش هست؟ببینه منو فک کنم یادش نمیاد من کیم

کاش داداشم بیاد...😔

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

دو رقیب عشقی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میاد ایشالا

ایشالا😢

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من اصن نمیخوام عاشقم شه دخترخالم میخواد

اخه میگی منو یادش هست

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ارشام از امریکا میاد به کسی اعتنا نمیزاره خیلی مغزور شده و یکدفعه وقتی داری از پله ها میای پایین محوت میشه بعد وقتی میری هوا بخوری تو بالکن یگدقعه ای با هم برخورد میکنین و ....😂😂

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین