2777
2789
عنوان

داغونم با حرفای شوهرم

192 بازدید | 16 پست

بعد کلی ک آدم جوش حرص میده ناراحت می‌کنه به مرض این میرسه آرزوی مرگ بکنم 

بعد از عصبانیت گفتم کی می‌میری راحت بشم گفت حتی اگر بمیرم نوشتم گذاشتم کنار از حالا که تو منو کشتی که نیاز سر قبرم الکی گریه کنی فکر کنن منو میخواستی 

به جای اینکه من اینو بگم اون منو اذیت کرده اون میگه آدم چقدر. می‌تونه بی رحم باشه آخه 

بعد من یکی از عموهام چند وقت فوت شده برگشته میگه نوشتم گذاشتم کنار که اگر یک روز مردم بگم تو منو دق دادی کشتی منو تو مثل زن عموت نیستی که بیای سر قبرم فکر کنن منو میخواستی آخه اون زن عمو اگر گریه میکرد خیلی عموتو می‌خواسته اما تو نیا گریه کن فکر کنن منو میخواستی چون من نوشتم قبل از مرگم ک زنم منو کشته گریه هاش الکیه سر قبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس الکی گفته..اونم از دست تو نارلحته

از کجا میفهمی الکی گفته 

؟

می‌تونه واقعا این کارو کنه بنویسه که من کشتمش دقش دادم 

منو بعد از مرگش اذیت کنه باز ؟

از کجا میفهمی الکی گفته ؟می‌تونه واقعا این کارو کنه بنویسه که من کشتمش دقش دادم منو بعد از مرگش اذیت ...

اینا حرفایی است که الکی تو دعوا گفته میشه نترس .هیچکس چنین کاری نمیکنه که روحش عذاب بکشه اون دنیا..توم بگو منم همین کار کردم نامه را دادم مامانم بعد فوتم باز کنن