2777
2789

مگه زمان داینا سوره‌ا هواکره نداشتیم؟

هوش‌مصنوعی م کار نمیکنه ممنون میشم جواب بدید

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

دیگه شهاب سنگ بزرگ از ماه و سیاره های گازی رد بشن و بیان زمین که نمیشه کاری کرد

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

دیگه شهاب سنگ بزرگ از ماه و سیاره های گازی رد بشن و بیان زمین که نمیشه کاری کرد

اها پس اون زمان خیل شهاب سنگ بزرگی ب زمین خورده

پس باید چاله ی بزرگی ایجاد کرده باشه خیلی بزرگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهاب سنگ ها لایه هوا کره نیستن

بین فضای دو سیاره وجود دارن برا ما ضرر ندارن چون با وردشون به هواکره میسورن و متلاکی میشن

زمان دایناسورها ها شهاب سنگ ب قدری بزرگ و سرعتش زیاد بوده ک با برخوردش باعث ب وجود آمدن یک سری اتفاق ها و اخرش منقرض شدن دایناسورها شد

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اندازه شهاب سنگ مهمه. کوچیک باشه قبل اینکه به زمین بخوره از بین میره

ن آخه برام سوال شد چرا همون یبار شهاب سنگ ب اون بزرگی نازل شد و ی نسل و منقرض کرد ولی دیگه خبری از شهاب سنگ نشد 

ب این فک میکردم شاید  همه چیز برنامه ریزی شده  بوده برای بوجود اومدن انسان ها

ن آخه برام سوال شد چرا همون یبار شهاب سنگ ب اون بزرگی نازل شد و ی نسل و منقرض کرد ولی دیگه خبری از ش ...

کلا خیلی به حرفایی ک جایی میشنوی اعتماد نکن. درباره انقراض دایناسورها هزار تا حرف گفتن که نمیدونیم کدوم درسته. ما آدما هم مرکز دنیا نیستیم. و عمر حیات انسان‌ها رو در مقایسه با خیلی چیزا بررسی کنی خیلی کوچیک و بی اهمیت به نظر میاد. 

اها پس اون زمان خیل شهاب سنگ بزرگی ب زمین خوردهپس باید چاله ی بزرگی ایجاد کرده باشه خیلی بزرگ

اره 

چاله رو ایجاد میکنه ولی چالش ها بیشتر از فشاریه که به زمین محل اصابت وارد میشه 

اگرچه اون انفجاری که ایجاد میشه خیلی بیشتر از بمب اتمه خیلی زیاد تر

آب و هوا عوض میشه گرد و غبار وارد جو زمین میشن و نمی‌ذارن نور به زمین بتابه 

یخبندان میشه و مقرض میشن

موجودات گیاهی هم نمیتونن رشد کنن

اگرچه این هنوز تایید نشده و صرفا یه نظریه اس

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

کی میگه ضرر ندارن هرساله چند شهاب سنگ کوچک به زمین برخورد میکنه بیشتر قطب شمال و روسیه و خب دوره دای ...

منظرم شهاب سنگ ب اون عظمت بود ک باعث انقراض شد

سوالم اینه چرا همون یبار بود نکنه همه ی اینها برای بوجود اومدن انسانها برنامه ریزی شده بود

کلا خیلی به حرفایی ک جایی میشنوی اعتماد نکن. درباره انقراض دایناسورها هزار تا حرف گفتن که نمیدونیم ک ...

اره میدونم توی فیلم باشگاه مشت زنی تایلر میگفت ماانسانها مثل کود زمین میمونیم

مثل ی کرم هستیم ولی بااینحال بعضیامون خیلی از خود راضی و مغرور میشیم و فک میکنیم چیز خاصی هستیم

۶۶ میلیون سال قبل شهاب سنگی ب بزرگی ۱۰ کیلومتر ب نزدیک های مکزیک برخورد کرد باعث ب وجود امدن دهانه چیکسولوب شد

طی این برخورد زمین لرزه سونامی و فوران اتشفشان ها شد که حجم زیادی از گوگرد و غبار وارد جو کرد ک جلو نور خورشید رو ب زمین گرفت

۷۰ درصد از گونه ها منقرض شدن

منشا این شهاب سنگ احتمالا از کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری بوده

حلا چرا از کمربند جدا شده و امده سمت زمین

مشتری خیلی بزرگه و گرانش زیادی داره طی مداری و اون زمان داشته احتمالا باعث شده اون شهاب سنگ از مدار خارج و ب راهش ادمه بده و جلو راهش گرانش زمین اونو ب دام انداخته و وارد هواکره شده و اخرش برخورد

امکانش هست بازم اتفاق بیوفته صد البته

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اره چاله رو ایجاد میکنه ولی چالش ها بیشتر از فشاریه که به زمین محل اصابت وارد میشه اگرچه اون انفجاری ...

این چیزایی ک گفتین رو بیشتر راجب  انفجارهسته ای شنیدم 

جالبه از کجا مطالعه کردید؟

یادتون‌میاد؟

آخه خودمم بعضی وقتا تو سایتا ی چیزی می‌شنوم ولی منبعش یادم نمیمونه