2777
2789

همکلاسیمه تو کلاس تنهاس کسی ازش خوشش نمیاد پیش من می شینه چون من قبلا گاهی بهش توجه میکردم

تنبل هس و ظاهرش هم خوب نیس به خودش نمیرسه تازه گاها معترض و ناراضی هم هس پیشش حس خوبی ندارم☹️

قبلا باهاش حرف می زدم بهش گفتم که مرتب باش به ظاهرت برس زرنگ باش ولی گوش نمیده و دیدم همچنان نامرتب و تنبل هس دیگه خسته شدم و سعی می کنم بدون اینکه باهاش حرف بزنم دوری کنم 

من خیلی به ظاهر خودم می رسم و مرتب هستم و همیشه سعی می کنم تو درس زرنگ باشم یا خوشحال باشم پیش همچین آدما حس خوبی نمی گیرم

چقدر حس کردم دبیرستانی هستی تا دانشجو

😂🙄

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم براش سوخت چرا😕

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

خب آخه هر چقدر میگم مرتب باش اصلا انگار نه انگاراون روز دیدم موهاش شوره داره

خب تو عادی باهاش حرف بزن چیکار شوره هاش داری

مگه مادرشی . شاید شرایط زندگیش همین باشه

در سایت حضور ندارم