2777
2789
عنوان

دخترای بیست تا سی سال ازدواجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 91 پست
پشت کنکورم دوست دارم اول تکلیف دانشگاهم معلوم شه بعد ازدواج کنم شایدم کلا بعد دانشگاه و زمانی که شاغ ...

من از دیر شدنش و گذر زمان میترسم به خصوص که ملاک هام یکم متفاوته و آدم هایی با عقاید من کم پیدا میشن

۲۶تا حالا نذاشتم بیان

چرااااااا خب؟

سنت که مناسبه برا ازدواج 

دیگه آدم راه بده یه چند تا یه سالم درگیر خواستگار و اینا باشی باید تا پیدا شه آدم درستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشونه

یکی از داییام ۳۵ و اون یکی ۲۶

میگن چرا زودتر زن نگرفتن میگیم خب آقا داشته کار می‌کرده که وقتی میره خواستگاری خونه و ماشین داشته باشه

خیلی خوبن هرچی میگیم یچیزی میگن😂

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

چرااااااا خب؟سنت که مناسبه برا ازدواج دیگه آدم راه بده یه چند تا یه سالم درگیر خواستگار و اینا باشی ...

ادمین داییای من سن ازدواجشونه ببین میتونی کار خیر کنی😂😂

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

دغدغه بزرگی در حال حاضر ندارم چون این ذهنیت و عقیده رو دارم که هر چیزی به وقتش اگر خیر و صلاح باشه برام اتفاق میفته اگر هم نشد پس صلاح نبوده.

۲۱ سالمه و اخیراً به ازدواج فکر میکنم ولی نه در حدی که از کارهای روزمره م عقب بمونم.

خواستگار با شرایط شغلی خوب بوده اما خط فکریمون زیاد به هم نزدیک نبوده.در حال حاضر هم دانشجوام.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

خب خود آدمم باید حرکتی بزنه دیگه

من الان هم خواستگار دارم سختگیرم خودم متاسفانه انقد زندگیا و خیانتارو دیدم ته دلم اینجوری ازدواج نکنم هم بد نیست خوبه مستقل زندگی میکنم برای همین تلاش نمیکنم تو کار و تحصیل تلاش میکنم 

یکی از داییام ۳۵ و اون یکی ۲۶میگن چرا زودتر زن نگرفتن میگیم خب آقا داشته کار می‌کرده که وقتی میره خو ...

من خودم نامزدم😂

ولی کسیو میشناسم دختر خوبی هست پنج ساله دوستمه دوست پسر اینا نداشته خانواده خوبین کلا

کجای تهرانین 

من دیگ بدرد ازدواج نمیخورمفکرننکنم کسی با دختری ک چند سال با یکی بوده ازدواج کنه

وقتی پشیمون شدی و ابرازش کردی پیش خدا و توبه شو کردی و دیگه ادامه ش نمیدی میشه.

مهم الانته دیگه

زندگی تو خراب نکن

منم هم سنتم ولی نگرانم.چون ملاک هامم سخت گیرانه ست دیگه از الان باید دنبالش باشم😁و گاهی هم زود دیر ...

تمرکزتو بزار رو درست پیشرفت کنی خود به خود ادمای خوبی میان سمتت

قصد توهین ندارم به هیشکی من از وقتی رفتم دانشگاه کلی خواستگار خوب دارم حالا وارد فضای کارشم بهتر میشه

من از دیر شدنش و گذر زمان میترسم به خصوص که ملاک هام یکم متفاوته و آدم هایی با عقاید من کم پیدا میشن

میشه بپرسم چندسالته یا اینکه اعتقاداتت چجورین ؟

نمیشه جاهایی رفت و آمد کنی ک ادمای همفکر خودت تو اون مکان ها بیشتر حضور دارن ؟

(در اسلام چیزی به نام کارما وجود ندارد؛بلکه عدل الهی وجود دارد .شاید [این عدالت] فوراً آشکار نشود ، اما وقتی زمانش برسد ، از جایی ضربه میزند که نه وجدانی بماند، نه بهانه ای .....«سرنوشت، زیباترین تسویه حساب است » دست هایی که یوسف را به چاه انداختند ، سالها بعد دستانی شدند که [برای لقمه ای]نان گدایی میکردند....ترازوی خداوند هرگز اشتباه نمیکند).                                                                                           لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

چرااااااا خب؟سنت که مناسبه برا ازدواج دیگه آدم راه بده یه چند تا یه سالم درگیر خواستگار و اینا باشی ...

اون فردی که ویژگی مد نظرم رو داشته باشه تا حالا نیومده

و اول از همه برام مهمه پیشرفت خوبی داشته باشم 

معجزه کن صبر مرا