2777
2789
عنوان

با زنداییم مشکل داریم

427 بازدید | 16 پست

رابطمون خیلی خوب بود 

ولی خب مامانم باهاش لج کرده 

ولی من به شخصه دوستش دارم 

چیکار کنم دوباره مثل قبل شه

بگو باکیان زیستی.            .تاکه آن گه من بگویم کیستی 

تو کاری با مامانت نداشته باش 

خودت. باهاش صحبت کن و برو خونشون 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کاری با مامانت نداشته باش خودت. باهاش صحبت کن و برو خونشون

زمداییم دیگه حتی جواب پیام هم نمیده

الان رفته سمت اون یکی داییم همش اونو دعوت میکنه 

مامانم میگه میخواد لج مارو بالا بیاره 

به یکی بگو واسطه اشتیشون بشه

کلا من یه دایی دارم که از زن داییم خوشش نمیاد 

اون یکی داییم خب شوهرشه 

بابام هم با زنداییم لجه 

مادر بزرگ پدر بزرگم هم فوت کردن 

کسی رو نداریم

اگه قهرشون با یه دلیل منطقیه بینشون دخالت نکن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)