2777
2789
عنوان

دراپ شیپینگ

390 بازدید | 19 پست

بچها یه استاد یا کلاسی آموزشگاهی میشناسین تو تبریز که تجارت بین‌الملل یا دراپ شیپینگ اموزش بده

این چند روز دیگه زمین و زمانو بهم ریختم ولی یا پیدا نمیشه یا استاد نیست🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

عاشقتم ک اینقدر با اعتماد به نفس بالا و قاطعیت میگی دقیقا😂

دوباره یه سرچ بکن ببین معنیش چیه ادرس غلط دادن بهت

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

دیگه دو شب مسافرخونه یا پانسیون بمون غذا هم از بیرون بخر سختی داره عزیزم همه چی

اگه دو روز باشه میرم مگه چند جلسه هست این‌کلاس و اینکه میشناسین تو تهران استادی

عاشقتم ک اینقدر با اعتماد به نفس بالا و قاطعیت میگی دقیقا😂دوباره یه سرچ بکن ببین معنیش چیه ادرس غلط ...

قربونت😂❤️ میدونی یه جور خرید و فروشه ولی نه حضوری انگار تو واسطه میشی بین تولید کننده و خریدار دیگه برا کالا انبار اینا نمیگیری مستقیم از تولید کننده میفرستی به مشتری و یه درصدی هم برا خودت میگیری ،البته خود دراپ شیپینگ هم نباشه مشکلی نیست همون کلاس تجارت بین الملل و صادرات هم پیدا نمیشه اینجا🤦😅

اگه دو روز باشه میرم مگه چند جلسه هست این‌کلاس و اینکه میشناسین تو تهران استادی

نه والا من دوره های سئو میخواستم یا فارکس شوهرم تحقیق کرد دید تبریز نداره

تهران حتما داره دیوار رو نگاه کردی؟

آگهی بده دیوار تهران راهنمایی بخوا میگن کجا هست

قربونت😂❤️ میدونی یه جور خرید و فروشه ولی نه حضوری انگار تو واسطه میشی بین تولید کننده و خریدار دیگه ...

خوبه من فکر کردم میخواهی صادرات واردات کنی، بهش میگی دراپ شیپینگ😂

ولی میدونی چیه 

بعد یعنی تو میخواهی صادرات وارادت کنی به روش این روش واسطه گری؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی