2777
2789
عنوان

جدی ما یکبار زندگی میکنیم

544 بازدید | 73 پست

اگه اینجوری باشه من زندگی نگردم و فقط یک زندگی 

تخمی داشتم ، اصلا زندگی نبود و فقط تخمی بود 

از عملکردم هم مشخصه جهنمیم و آخرت هم ندارم 

فقط اومدم تخمی زندگی کنم و برن و حسرت همه چی داشته باشم 😂

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 
منم مثل تو آخرشم واس همین زندگی تخمی میریم جهنم

فقط تو زندگی استرس و فشار روانی  رو تجربه کردم و دیگه از زندگی چیزی تجربه نکردم 

اگه یکبار فقط زندگی کنیم ، این زندگی اصلا زندگی نبود ، بیشتر بدبختی و زجر بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون دنیا اگه کسی رو نرنجونی جات خیلی بد نیس

ولی در مورد حق الله یخورده گیر هست سعی کن نماز روزه رو اوکی کنی 

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

امیدوارم تو رندگی بعدی اینجوری نباشه چیزی خسته ام

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خوش به حال موریانه ها بعد از مرگم یک زندگی دست نخورده را صاحب می‌شوند...

نفهمیدم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

آره یه بار زندگی میکنیم

همونو هم‌ سعی میکنم به بهترین وجه بگذرونم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

امیدوارم تو رندگی بعدی اینجوری نباشه چیزی خسته ام

خدا کنه زندگی بعدی هم باشه ، من جدی تو این زندگی جز زجر فشار استرس سرزنش جیزی ازش نفهمیدم 🥲

خوش به حال موریانه ها بعد از مرگم یک زندگی دست نخورده را صاحب می‌شوند...

جمله ات در عین تلخی جالب بود : طنز دارک داشت 

البته انشاله ۱۲۰ ساله شی عزیزم دور از جونت 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹