2777
2789

از خریداتون بگین یا عکس بزارین

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی خرید کرده به باسلام قرض داری نفهمیدم چرا

اون اشتباه شد می خواستم بنویسم خرید کردم

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

ی کت سارافون ی مانتو ی شلوار یه پیراهن چند تا تیشرت دوتا مینی اسکارف

ی شال دوتا صندل ک یکیش اشتباهی همسرم انداخت سطل زباله😐ی کیف کلا شد ۱۵

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

روغن سیاهدانه ۹۰۰

تخمک برنده رو یادت رفت بنویسیا اسپرم به تنهایی بچه نمیشه که😂😂 هر ماه یه تخمک آزاد میشه

باسلام مگه قرضی میده

اره بمن پنج میلیون اعتبار داده

این ماه

برا خودم  مانتو گرفتم ۲ و ۵۰۰

ضد افتاب برام اوردن شد ۴۰۰

چسب مژه گرفتم ۴۵۰

لباس زایمان گرفتم ۲ تومن

برا دخترم چند تا بادی و پتو بالش پستونک و قنداق گرفتم نفهمیدم چقد شد ۵ تومنی شد فکر کنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس