2777
2789

از خریداتون بگین یا عکس بزارین

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی خرید کرده به باسلام قرض داری نفهمیدم چرا

اون اشتباه شد می خواستم بنویسم خرید کردم

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

ی کت سارافون ی مانتو ی شلوار یه پیراهن چند تا تیشرت دوتا مینی اسکارف

ی شال دوتا صندل ک یکیش اشتباهی همسرم انداخت سطل زباله😐ی کیف کلا شد ۱۵

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
روغن سیاهدانه ۹۰۰

تخمک برنده رو یادت رفت بنویسیا اسپرم به تنهایی بچه نمیشه که😂😂 هر ماه یه تخمک آزاد میشه

باسلام مگه قرضی میده

اره بمن پنج میلیون اعتبار داده

این ماه

برا خودم  مانتو گرفتم ۲ و ۵۰۰

ضد افتاب برام اوردن شد ۴۰۰

چسب مژه گرفتم ۴۵۰

لباس زایمان گرفتم ۲ تومن

برا دخترم چند تا بادی و پتو بالش پستونک و قنداق گرفتم نفهمیدم چقد شد ۵ تومنی شد فکر کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس