2777
2789
عنوان

کسی از این ریمل استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من bell میزنم عالیه.45 تومن هست قیمتش خوبه.اصلا نمیریزه خوب هم حجم میده

ضد ابه؟؟

گفته بودند: بترسی به سرت میاید!  لطفا از من، تو کمی ترس به دل راه بده.  کلا دخمل شوخ طبعیم.خاکیم.ازآدمای مغرور هم خوشم نمیاد. 
خانمم ما تازه اومدیم بندر.واس خرید مانتو و کفش و کیف کجا رو پیشنهاد میدین؟که هم شیک باشه هم قیمت منا ...

عه ما داریم از بندر میریم😂انشالله میریم قشم

مانتو که خب زیاد چیزای متنوع وشیک ندارن بندر 

کیف وکفشم من از مجتمع های تجاری خرید میکنم ستاره ی جنوب و نیلی و اینا 

بازار سنتی هم همون اطرافه که خب جنسای خوبی داره قیمتاشم نسبت به مجتمعهای تجاری مناسبتره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عه ما داریم از بندر میریم😂انشالله میریم قشم مانتو که خب زیاد چیزای متنوع وشیک ندارن بندر  کی ...

بسلامتی عزیزم.اتفاقا قشم هم رفتم مانتو مناسب ندیدم.چند جا آدرس از  نت گرفتم باید برم اونجا ها رو بگردم.ممنونم گلم

نه.ضد آب از اونایی که پلاستیکی میشن؟الان رفتم نگاش کردم ننوشته بود روش که ضد آب باشع

اهان ممنونم عزیزم

مشکل من اینه ریملی ک ضد اب نباشه رو بزنم اگه صورتمو بشورم شبیه پاندا میشم😆

گفته بودند: بترسی به سرت میاید!  لطفا از من، تو کمی ترس به دل راه بده.  کلا دخمل شوخ طبعیم.خاکیم.ازآدمای مغرور هم خوشم نمیاد. 
اهان ممنونم عزیزم مشکل من اینه ریملی ک ضد اب نباشه رو بزنم اگه صورتمو بشورم شبیه پاندا میشم😆

😂 😂 😂 😂 😂 😂 من که آرایش رووصورتم باشه اصن آب نمیزنم بش.اگرم آب بخوره که دیگه کلا میشورمش😂😂😂

بندرعباس گرفتم۴۵ تومن  جاهای دیگه نمیدونم

بهید میدونم مک اصل باشه تو  فری شاپ هم این قیمت نیست

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
بسلامتی عزیزم.اتفاقا قشم هم رفتم مانتو مناسب ندیدم.چند جا آدرس از  نت گرفتم باید برم اونجا ها ر ...

اره مانتو پیدا نمیشه عزیزم زیاد 

منم شهرستان مانتو میگیرم اصولا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴