2777
2789

یکی از دوستام رو بعد۴ سال دیدم 

من نشناختمش اومد جلو و سلام کرد بعد دیدم دستاش و صورتش سفیده من از تعجب شاخ در آوردم آخه قبلا مثل من پوستش سبزه بود ازش پرسیدم چیکار کردی گفت یروز میخواستم با دختر عمم برم بیرون بعد از کلی آماده شدن بهم گفت خداروشکر ما مثل تو زشت نیستیم که با آرایشم قشنگ نشیم بعد دوستم می‌گفت من با گریه برگشتم خونه و تا صبح گریه کردم و از خدا خواستم که یا من بمیرم یا پوستم سفید بشه 

می‌گفت بعد ۳ ۴ ماه رو بدنم لکه های سفید ایجاد شد 

بعد از اینکه رفتم دکتر متوجه شدم که پیسی گرفتم 

بعد چند وقت تمام بدنم یکدست سفید شد بجز قسمتی از کمرم 

من اولش باورم نشد ولی خب رو کمرش یه دایره قهوه‌ای رنگ بود 

ممکنه چون از خدا خواسته رنگ پوستش سفید شده باشه؟

یا اتفاقی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره مریضی گرفت

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بله

حالا ی چیزایی خواستم اول گرفته 

بعد داده که اگه نمی‌گرفت هیچ وقت به 

درست نمی اوردم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
واااه، پیسی ک سفید قشنگ نمیکنه، زشت میکنه

نه جاریم پیسی سفید خوشگله 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚