2777
2789
عنوان

جواب عکس رنگی لطفا بیاید کمک😔

81 بازدید | 8 پست

متن چند وقت پیش عکس رنگی دادم پیش هر دکتری میبرم یه چیزی میگه یکی میگه تک شاخ هست یکی میگه نرمال متنش اینه 

حفره ی رحم اندازه و شکل طبیعی دارد

لوله های فالوپ دوطرفه طرفه قطر و شکل طبیعی دارند 

سمت راست رحم فقط با ماده حجاب پر شده که بیشتر نشان دهنده رحم تک شاخ است 

کسی میدونه دقیقا چطوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این توضیحی که تو گزارش سی‌تی‌اسکن دوستت نوشته، درباره وضعیت رحم و لوله‌های فالوپ هست، و معنیش اینه:

حفره رحم اندازه و شکل طبیعی داره: یعنی فضای داخلی رحم (جایی که جنین رشد می‌کنه) ظاهری نرمال و طبیعی داره.

لوله‌های فالوپ دوطرفه قطر و شکل طبیعی دارند: یعنی لوله‌های فالوپ که تخمک رو از تخمدان به رحم منتقل می‌کنن، هر دو طرف (چپ و راست) اندازه و شکل نرمال دارن.

سمت راست رحم فقط با ماده حاجب پر شده که بیشتر نشان دهنده رحم تک‌شاخ است:

این بخش مهمه. رحم تک‌شاخ (Unicornuate uterus) یعنی رحم به جای اینکه دو شاخ داشته باشه (رحم دوشاخ)، فقط یک شاخ داره و شکلش غیرطبیعی هست.

در سی‌تی‌اسکن وقتی سمت راست رحم با ماده حاجب پر شده و احتمالا سمت چپ چیزی دیده نشده، یعنی احتمالا رحم به شکل تک‌شاخ هست، یعنی فقط یک طرف رحم رشد کرده و طرف دیگه خیلی کوچک یا وجود نداره.

خلاصه:

دوستت احتمالاً رحمش شکل خاصی داره به نام رحم تک‌شاخ که یعنی به جای رحم نرمال دوشاخ، فقط یک بخش رحم به طور کامل شکل گرفته. این حالت می‌تونه روی باروری و بارداری اثر بذاره و معمولاً نیاز به پیگیری و مشاوره پزشکی داره.

اگر دوستت سوال داره یا نگران هست، بهتره با یک متخصص زنان و زایمان مشورت کنه تا توضیحات کامل و راهنمایی‌های لازم رو دریافت کنه.

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

اینو دکتر گفته؟ الان باید برم پیش متخصص؟

ببین هوش مصنوعی گفته ولی جوابش خیلی دقیقه گلم من دندونم مشکل داشت جواب سی تی رو دادم بهم گفت

باید جراحی شه کیست برو پیش فک و صورت

۳۲۰پول دادم ب متخصص دقیقن حرفای اونو گفت البته چون خود کپی عکسم برده بودم برام بررسی کرد ک چرا باید جراحی شه و دلیل رو گفت و توضیح داد برام و عوارض جراحی رم گفت

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂