2789

دوتا خونه دارم که یکیش دست مستاجره و یکیشم به تازگی تحویل گرفتم تو فکرمه هردوتا خونه رو بفروشم و با پولش با یکی از سازنده های خونه تو ساخت و ساز شریک بشم کسی اینکارو کرده خوبه ب نظرتون؟ 

گف تو سند قید میکنم که تو سود شریکی و اگر خونه هم بالا بره سود توام بالا میره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم اینکارو نکن

من وکیلم، ماهی چند تا پرونده این مدلی میاد دفتر ما

مراجع میگه چه کاری کردم، طمع کردم کل زندگیم از دستم رفت

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
نه عزیزم اینکارو نکنمن وکیلم، ماهی چند تا پرونده این مدلی میاد دفتر مامراجع میگه چه کاری کردم، طمع ک ...

حتی اگر داخل سند قید بشه هم خطرناکه ؟ یا دو یا سه دونگ سند به نامم باشه 

حتی اگر داخل سند قید بشه هم خطرناکه ؟ یا دو یا سه دونگ سند به نامم باشه

ببین راحت میتونه از زیر کار در بره و پولتو بالا بکشه از طریق های مختلف

اگر خیلی علاقه داری اینکارو انجام بدی، باید قبل و حین قراردادت با یه وکیل خیلی خبره مشورت کنی و پیش نویس قراردادت رو قبل از اینکه امضا کنی ببینه و نظرش رو بگه

ولی کلا خیلی ریسکه اینکار، به عنوان کسی که کارم تو این حوزه هست و پرونده این مدلی زیاد دارم بهت توصیه میکنم انجام ندی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊